Skip to main content

Myyjä, Puuilo, Tuusula

Kiinnostaisiko juuri sinua toimia myyjänä yhdessä Suomen johtavista vähittäiskaupan alan yrityksistä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Puuiloon

MYYJIÄ

Tuusulan myymälään. Valittu työntekijä työllistyy suoraan Puuilon palkkalistoille vakituiseen ja osa-aikaiseen (15-25h/viikko) työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset osaksi energistä tiimiä, jossa jokaisen rooli ja työpanos on tärkeä. Etsimme reipasta, motivoinutta ja iloista tiimipelaajaa, joka voi urallaan olla jo kokenut konkari tai vasta kaupan alan uraansa aloittava tekijä.

Tuntemus Puuilon valikoimasta; esimerkiksi työkaluista tai pienraudasta tai harrastustesi pohjalta karttunut kokemus esimerkiksi autoista tai rakentamisesta katsotaan eduksesi. LVI sekä sähköalan tuotetuntemusta arvostetaan tässä haettavassa tehtävässä erityisesti, joten mainitsethan siitä erikseen hakiessasi paikkaa! Arvostamme ja etsimme nyt erityisesti kaupanalan osaajaa, jolta löytyisi harrastus tai työkokemusta rakennus-, sähkö- moottori tai LVI alalta. Ihan minimissään vaaditaan kiinnostusta edellä mainituista aloista, sillä asiakaspalvelussa saat auttaa asiakkaita näiden asioiden äärellä.

Olethan rehellinen, ystävällinen ja viihdyt hektisessä työssä, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja tempo on vauhdikas. Tehtävässä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, sillä päivittäisessä työssä askeleita kertyy lähes huomaamatta. Työpäiväsi aikana pääset tekemään mm. kassatyötä, kuorman purkua, hinnoittelua, esillepanoja, varastotyötä, tilauksia, asiakaspalvelua tai mitä ikinä työpäivä voikaan tuoda tullessaan.

Etsimme työntekijöitä (3kpl) vakituiseen työsuhteeseen ja työtunteja on tarjolla 25/h viikko sekä yhtä myyjää 15h/viikko. Työ alkaa kesäkuun 2021 aikana.

Työsuhde muodostuu työntekijän ja Puuilon välille. Puuilon rekrytointikumppanina toimii Staffpoint, joka käsittelee hakemukset ja tekee ensimmäisen haastattelukierroksen.

Edellytämme sinulta

Harrastus- tai työtaustaa, josta on hyötyä työskennellessäsi pienraudan ja työkalujen myynnin parissa.
Innokasta ja kerrassaan mahtavaa asennetta
Halua oppia uutta ja kehittyä kaupan alalla
Hyvää fyysistä kuntoa
Oma-aloitteista ja reipasta työotetta

Tarjoamme sinulle

Hyvän perehdytyksen tehtävään, sekä kannustavan tiimin tuen
Laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman, josta voi innostua ja oppia joka päivä uutta!
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa
Vakavaraisen työnantajan
Iloiset työkaverit
Vakituisen työsuhteen

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman työkokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713

Myyjä, Puuilo, Tuusula

Uusimaa
Tuusula
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus