Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä Riihimäelle

Etsitkö monipuolista myymälätyötä, jossa voit loistaa ja kehittyä? Etsimme nyt asiakkaallemme omatoimista myyjää Riihimäelle hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Asiakkaamme myy vakuutusyhtiöiltä ostettua vahinkotavaraa sekä jäännös- ja tukkueriä edullisesti. Toimit myymälässä monipuolisissa työtehtävissä varmistaen asiakastyytyväisyyden. Työhösi kuuluu mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, tilausten käsittely ja tuotteiden hyllytys (välillä raskaampiakin tavaroita). Aikaisempaa myyjän kokemusta et välttämättä tarvitse, mutta se katsotaan eduksi!

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, ennakkoluuloton ja asiakaspalveluhenkinen. 

Työ tehdään kahdessa eri vuorossa painottuen aamu-ja iltavuoroihin.

Paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian!

Työ on aluksi määräaikainen, mutta tähtäimenä on määräaikaisuuden jälkeen vakinaistuminen asiakkaan kirjoille. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle, joka etsii ensimmäistä työpaikkaa. Työnaloitus joustavasti, nopeat aloitukset mahdollisia myös.

Jos koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Linkki hakemukseen: http://promesta.likeit.fi/apply/12279383, tai soita Tina 040 355 2167.

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timantteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimimme koko Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä sekä Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä määräaikaisista vakinaisiin työsuhteisiin ja suorarekrytointeihin. Katso myös muut teollisuusalan avoimet työpaikat nettisivuiltamme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus ja katsotaan sinulle sopiva työpaikka.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti