Skip to main content

Myyjä (Sales Executive)

InfoCare Oy – Myyjä (Sales Executive)

InfoCare on vuonna 2004 perustettu, Pohjoismaiden suurin itsenäinen laite- ja merkkiriippumaton tietotekniikan palveluntarjoaja. Meillä on yli 160 huoltopistettä, 900 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Toimimme yhteistyössä lähes kaikkien merkittävien laitevalmistajien ja IT-palveluyritysten kanssa. Laajan kumppaniverkostomme avulla voimme tarjota palveluitamme myös maailmanlaajuisesti.

Vahvan osaamisen ja palveluiden skaalautuvuuden ansiosta asiakkaitamme ovat yhtä lailla tuhansien työntekijöiden organisaatiot, kuin pienemmätkin yritykset. Tavoitteenamme on tarjota tehokkain palveluratkaisu ja ratkaista teknologisia haasteita ammattimaisesti. Helpotamme asiakkaidemme arkea selkeillä tieto- ja toimistotekniikan ratkaisumalleilla. Tarjoamme edistykselliset elinkaari-, huolto- sekä lähituki- ja Service Desk -palvelut. Teemme yritysasiakkaillemme yli 3000 palvelutoimitusta päivittäin.

InfoCare jatkaa kasvuaan - yrityksemme noteerattiin viime vuonna kymmenen menestyneimmän suomalaisen it-yrityksen joukossa. Haemme nyt innostunutta ja tavoitteellista uusasiakasmyyjää kasvattamaan tyytyväistä asiakaskuntaamme ja vahvistamaan myyntiämme. InfoCare tarjoaa alan parhaat valtakunnalliset palvelut ja osaavan henkilöstön uusasiakashankinnan tueksi. Tittelisi voi olla Sales Executive, Sales Manager, Business Manager – Sales tai mikä tahansa, kunhan olet asenteeltasi ja sielultasi MYYJÄ.

Sinulla on:

  • Halua ja kykyä - intohimo menestyä myyntityössä
  • Ymmärrys peruselementtien – suunta, määrä, laatu – vaikutuksesta tuloksiin
  • Fokus uusasiakashankinnassa
  • ”Hunting”-asenne – olet erittäin tavoitehakuinen
  • Hallitset perus myyntitekniikat: tarvekartoitus, vastaväitteiden käsitteleminen, kaupan päättäminen.
  • Kokemusta ja näyttöä menestyksellisestä ja aktiivisesta myyntityöstä

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti vauhdikkaassa ympäristössä. Saat ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit, sekä tueksesi joustavan ja osaavan organisaation. Lisäksi sinulle kuuluvat kattavat työsuhde-edut, kuten laajennettu työterveys, lounas- ja liikuntaedut sekä laaja InfoCaren henkilöstöetuohjelma.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 30.09.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@infocare.fi. Merkitse otsikoksi tehtävä, jota haet.

Tutustu yritykseemme ja lue lisää InfoCaresta osoitteessa: www.infocare.fi.

Myyjä (Sales Executive)

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus