Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Myyjä ulkomyymälään kesätyöhön, K-Rauta Hämeenlinna

Sykkiikö sydämesi myynnille? Viihdytkö ihmisten parissa ja koet onnistumista löytäessäsi asiakkaan tarpeeseen parhaat ratkaisut?

Haluamme innostuneen ULKOMYYMÄLÄN MYYJÄN kesäksi huolehtimaan siitä, että asiointikokemus K-Rauta Hämeenlinnassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

K-raudan ulkomyymälän myyjänä pääset työskentelemään niin kuluttaja-, kuin ammattiasiakaskunnan parissa ja sinulla on mahdollisuus kehittyä työssä rakennustarvikemyynnin ammattilaiseksi. Asennoidut innokkaasti oppimaan joka päivä uutta ja pystyt tuottamaan asiakkaalle kokonaisvaltaisen, luottamusta herättävän asiakaskokemuksen.

Tehtäviisi sisältyy kaikkia ulkomyymälän työtehtäviä myyntityöstä, kuorman purkuun ja lastaukseen. Käytät päivittäin työssäsi haarukkatrukkia ja välillä lähdet kuljettamaan tuotteita asiakkaalle kotiin.

Valittavilta työntekijöitä odotetaan siis kokemusta trukin ajosta sekä B-luokan ajokorttia!

K-Rautaan etsitään kahta työntekijää. Työt alkavat molemmilla heti sopivan henkilön löydyttyä ja toinen on määräaikaisuus 31.7. saakka ja toinen 30.9. saakka. Työtunteja tulee 30 h/vko ja vuorot sijoittuvat ulkomyymälän aukioloaikoihin.

Palkka kaupan työehtosopimuksen mukaisesti 11,38 - 12,89 €/h, riippuen kokemuksestasi. Työsuhde muodostuu StaffPointin ja työntekijän välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Edellytämme sinulta

trukin ajotaitoa sekä B-luokan ajokorttia
uskallusta ja kykyä ratkaisukeskeiseen myyntiin ja asiakaspalveluun
työtä pelkäämätöntä asennetta
halua työskennellä myymälän kaikkina aukioloaikoina
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä

Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
laadukkaan ja monipuolisen tuotevalikoiman myytäväksi
vaihtelevat ja monipuoliset työajat

Arvostamme

Kokemusta rakennustarvikkeista

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Hae HETI, paikat täytetään sopivien tekijöiden löytyessä!

Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
040-5180650
saara.hook@staffpoint.fi

Myyjä ulkomyymälään kesätyöhön, K-Rauta Hämeenlinna

Kanta-Häme
Hämeenlinna
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 03.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus