Skip to main content

Myyjä Vääksyn Synsam - liikkeeseen!

Haluatko myyjäksi muodin ja näkemisen alalle? Mikäli vastasit kyllä tämä paikka saattaa olla juuri sinulle!

Hei sinä hyvällä asenteella varustautunut myyjä! Oletko seuraava tähtemme huippubrändien maailmassa, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat keskiössä? Oletko koskaan miettinyt haluavasi toimia alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla auttamassa ihmisiä antamalla vinkkejä ja ratkaisuja sekä näkemiseen että ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä? Onko sinulle sydämen asia, että asiakas lähtee liikkeestä iloisena ja uudistuneena?

Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö! Haemme nyt palvelualttiita hyvän asenteen omaavia myyjiä Vääksyn Synsam - Liikkeeseen.

Olet hakemamme henkilö, jos inspiroidut ja olet parhaimmillasi muodin, tyylin ja myynnin maailmassa. Olet tähtiainesta ja haluat ylittää odotukset:

• Olet innovatiivinen ja luot positiivista fiilistä ympärilläsi

• Olet tuloshakuinen ja tavoitteellinen

• Olet kilpailuhenkinen ja asetat tavoitteet korkealle

• Näet mahdollisuuksia ja nautit kun asiat tapahtuvat

Olet loistava asiakaspalvelija, etkä ujostele kartoittaa asiakkaan tarpeita tai ehdottaa hänelle rohkeita ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toimit sujuvasti suomeksi ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Myyjän tehtävässä et tarvitse aikaisempaa kokemusta näkemiseen ja terveyteen liittyvistä asioista. Saat kattavan koulutuksen tarvittaviin aihealueisiin ja lisäksi sinun on mahdollista erikoistua sekä kouluttautua oman kiinnostuksen mukaan syvemminkin!

Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä erittäin osaavan ja mukavan työporukan!

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa esittele itsesi lähettämällä hakemuksesi ja CVn palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian!

Lisätietoa tehtävästä tarvittaessa antaa rekrytoija Jenna Heino, jenna.heino@barona.fi, puh. +358 444918768

Katso myös www.synsam.fi

Hae paikkaa viimeistään 09.12.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jenna.heino@barona.fi, +358444918768

Synsam Group Finland Oy

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa 2000 ammattilaista ja sen liikevaihto on SEK 3,4 miljardia (2018). Ketjuun kuuluu n. 450 optikkoliikettä, joista n. 32 on Suomessa.

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille ja kukkaroille. Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa korkealla laadulla. Tarjoamme korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita. Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyjä Vääksyn Synsam - liikkeeseen!

Synsam Group Finland Oy
17200 Asikkala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja