Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä, Vero Moda Jumbo, Vantaa

Onko sinulla intohimo myyntityöhön, oletko kiinnostunut muodista? Pyritkö aina ylittämään asiakkaiden odotukset positiivisella asenteellasi ja tarjoamalla ensiluokkaista palvelua? Etsimme juuri sinua!    

Vero Moda tarjoaa tyylikkäitä ja trendikkäitä vaatteita itsenäisille, muotitietoisille asiakkaille. Naisellisen raikas sekä mutkaton tyyli on tavaramerkkimme. Laajasta ja inspiroivasta mallistostamme löydät aina yhteensopivia kokonaisuuksia.

Meille Vero Modalla on tärkeää, että asiakkaat kohtaavat liikkeissämme ammattitaitoisia, energisiä ja motivoituneita myyjiä. Tärkein tehtäväsi on edistää myyntiä ja löytää asiakkaalle se tyyli ja ratkaisu, joka saa hänet hymyilemään myymälästä lähtiessään. Toimit tärkeässä ja näkyvässä roolissa brändimme lähettiläänä. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen myyntiin ja kaupan päivittäisiin rutiineihin. 

Etsimme myyjää Vero Modan liikkeeseen Jumbon kauppakeskukseen. Työvuoroja voi olla myös muissa keskustan alueen myymälöissä. Vero Moda on osa Bestseller-konsernia ja halutessasi voit työskennellä myös Bestsellerin muiden brändien myymälöissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on toistaiseksi voimassaoleva, eli vakituinen työ. Työtä on tarjolla vähintään 8h/vko. Työsuhde solmitaan StaffPointin kanssa. Palkka on kaupan alan TES:in mukainen.

Edellytämme sinulta

Aitoa kiinnostusta vaatteita, trendejä ja muotialaa kohtaan  
Oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja tiimipelitaitoja 
Iloista ja energistä asiakaspalveluasennetta  
Rohkeaa ja päämäärätietoista asennetta myyntityötä kohtaan 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja hauskan työn uusimpien trendien parissa 
Paikan mahtavassa tiimissä, jossa sosiaalisuus ja yhdessä tekeminen ovat luonnollinen osa työtä 
Takuun sekä ammatilliselle että henkilökohtaiselle kehitykselle  
Houkuttelevat henkilökunta-alennukset VERO MODAlle ja myös muille BESTSELLER-tuotemerkeille 

Arvostamme

Kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, mutta asenne ratkaisee aina lopulta!  

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Lisäksi haluamme saada kuvaa siitä, minkälaisia työvuoroja pystyt tekemään.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Vastaa videohaastatteluun heti kun saat sen, käymme hakemuksia läpi ja teemme valintoja jo hakuaikana! Tarkkailethan myös roskapostikansiota.

Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258

Myyjä, Vero Moda Jumbo, Vantaa

Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus