Skip to main content

Myyjä VTR Workwear Centerille

Etsimme asiakkaallemme VTR Workwear Centerille energistä ja yrittäjähenkistä myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaasan myymälään. Tehtävässä pääset työskentelemään markkinoiden tunnetuimman työvaatebrändin parissa, tekemään yritysmyyntiä ja rakentamaan pitkiä asiakassuhteita. Kiinnostuitko? Jatka lukemista, sillä voit olla etsimämme henkilö.

Yritysmyyjän työnkuvaan kuuluu aktiivista myyntiä, asiakkaiden kontaktoimista ja tapaamisia sekä tuote- ja palvelukokonaisuuksien ja tarjousten rakentamista. Työnteko VTR:llä on hyvin joustavaa ja itsenäistä ja sinulla on työssä työkavereiden ja lähiesimiehen tuki. Pääset hoitamaan omaa asiakassalkkuasi, saat tehdä itsenäisesti päätöksiä ja näyttää kykysi myyntityössä. Asiakkaiden korkea vaatimustaso ja laajan tuotevalikoiman oppiminen haastavat sinut joka päivä.Vaasan dynaanminen tiimi on täynnä ammattitaitoisia osaajia ja jokainen tsemppaa ja tukee toisiaan päivttäisessä työssä. Vaasan myymälän lisäksi saat työkavereita yhdeksästä muusta VTR:n toimipisteestä.

Haemme ensisijaisesti energistä tyyppiä, jolla on aito halu ja palo kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Arvostamme timanttista asiakaspalvelu-asennetta, tavoitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä täsmällisyyttä. Myyjänä sinun tulee ymmärtää lukujen päälle.

Toivomme, että sinulla on:

  • alan koulutus tai aiempi työkokemus myyntityöstä - sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä olla ammattilainen, sillä VTR perehdyttää ja kouluttaa sinut tehtävään.
  • sujuva suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • ajokortti ja oma auto, sillä työ sisältää asiakkailla vierailua Pohjanmaan alueella

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus koostuu kuukausipalkasta ja suoriutumiseen sidonnaisista bonuksista.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Työsuhde ja -sopimus solmitaan työntekijän ja VTR Workwear Centerin välillä.

Hae paikkaa viimeistään 26.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: vaasa@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyjä VTR Workwear Centerille

Barona
Vaasa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus