Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä,K-Market Louhikatu, Kajaani

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä K-Marketissa työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme K-Market Makkolankadulle

MYYJÄÄ

huolehtimaan siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaiden odotukset, myymälä on siisti ja tavarat järjestyksessä. Saat vastuullesi huolehtia kaupan tehtävistä kolmessa eri myymälässä: Louhikadulla, Makkolankadulla sekä Otanmäen K-marketissa. Työ on monipuolista, mielenkiintoista ja vastuullista. Etsimme reipasta ja omatoimista myyjää tiimiimme huolehtimaan siitä, että asiakkaat saatavat ensiluokkaista palvelua ja työkaverit kivan työkaverin, johon pystyy luottamaan.

Työvuorot painottuvat väli- ja iltavuoroihin ja myös viikonloppuna tehdään töitä. Työ on osittain yksintyöskentelyä, joten valmius siihen vaaditaan. Työsuhde on alkuun määräaikaisuus maaliskuun 2022 loppuun saakka, mutta jatko on mahdollinen myös sen jälkeen. Tuntimäärät viikossa ovat keskimäärin 30h, ajoittain enemmänkin. Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä! Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan 11,38 - 12,89 €/h + lisät.

Työsuhde solmitaan alkuun työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Edellytämme sinulta

Aurinkoista palveluasennetta, ystävällisyyttä sekä ammattimaista otetta työtehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Valmiutta yksintyöskentelyyn ja halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
Kokemusta kauppatyöskentelystä ja esimerkiksi veikkaus- ja matkahuollon palveluiden osaaminen katsotaan eduksi.
Hyvää huumoria ja pelisilmää
18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

monipuolisen ja vastuullisen työn
mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
määräaikaisen työn, jossa jatko mahdollisuus tarpeen mukaan

Arvostamme

Kaupan alan työkokemusta
Veikkausosaamista, matkahuollon palvelun osaamista

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Jätä hakemus heti, sillä hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja hyvä tekijä saatetaan valita jo ennen hakuajan umpeutumista!

Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713

Myyjä,K-Market Louhikatu, Kajaani

Kainuu
Kajaani
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus