Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjäksi Aamulehden ständille, Pirkanmaan alue

Tule myyjäksi Aamulehden ständille!

Vihdoin rajoitukset helpottavat ja kesällä voidaan taas kohdata - siksi Rainmaker etsiikin nyt Pirkanmaan uuteen myyntitiimiin innokkaita vahvistuksia vastaamaan Aamulehden ja muiden Sanoman tuotteiden myynnistä Pirkanmaan asiakkaille! Rekrytoimme kevään ja alkukesän aikana noin 20 uutta myyjää työskentelemään Sanoman ständimyyntipisteillä, joiden sijainti vaihtelee eripuolilla Pirkanmaata sijaitsevien myymälöiden ja kauppakeskusten vilkkaimmilla kauppapaikoilla.

Tiesitkö että myyntityö palkitsee hyvin? Rainmakerillä on alan kilpailukykyisin palkkaus, joka koostuu jopa 11 € pohjatuntipalkasta (voimassa 3 ensimmäisen kk jälkeen, sitä ennen 10 €/h) sekä kannustavista provisioista, joilla tienaat yhteensä keskimäärin yli 17 €/h!!

Mitä ständimyyjän työ edellyttää?

Koulutamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ja taidot myyntityöhön jonka kautta mahdollistamme sinulle menestymisen myynnin mahtavassa maailmassa. Työssä kohtaamme Sanoman potentiaalisia asiakkaita tarjoten heille Aamulehteä, Helsingin Sanomia, sekä muita Sanoma mediaperheen tuotteita (mm. Me Naiset, Aku Ankka, Tiedelehti) kiinteillä myyntipisteillämme kauppakeskuksissa, sekä kiertäen tapahtumia ja messuja. 

Ständimyyntiin tarvitset siis vain reippaan asenteen, intoa kohtaamisiin sekä halun oppia myynnin tehtävät, joihin saat meiltä kattavan koulutuksen. Edustamasi Sanoman tuotteet ovat myös valtaväestölle tuttuja ja kiinnostavia tuotteita, joka on mukava kaupankäynnin etu ja kattavasta tuotevalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain kiinnostavaa.

Entä miten ständimyynti palkitsee?

Maksamme työstäsi sinulle kiinteän tuntipalkan 11 €/h (ensimmäisen 3 kk jälkeen, tätä ennen 10 €/h), minkä lisäksi onnistumisista palkitaan aina ruhtinaallisesti lisäansioilla. Keskituntiansio tehtävässä on tällä hetkellä 17 €/h, mutta parhaat myyjät tienaavat tätäkin enemmän.

Tarjoamme myös mahtavia työsuhde-etuja, mm.

  • Sanoman digilukuoikeudet
  • Ruutu + palvelun
  • Sesonkikohtaiset palkitsemisgaalat, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla ja ulkomaanmatkoilla
  • Tiimiraha, jonka yhteisestä käytöstä voitte päättää tiimeissä itsenäisesti
  • Myyntimatkat yhdessä muun tiimin kanssa, esim. Lapin lomakohteisiin Rukalle, Leville, jne.

Milloin työskennellään?

Työtä tehdään arkisin klo 09:00–20:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa sopimuksestasi ja sesongista riippuen. Annamme mahdollisuuden työskennellä myös viikonloppuisin klo 09:00–18:00 välillä. Töitä voit siis tehdä osa- tai kokoaikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan. 

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Haku on nyt käynnissä 

Olen Laura Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta monikanavaisessa ympäristössä ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, ole yhteydessä minuun WhatsAppin kautta tai soittamalla minulle numeroon 0407147997 ja kerron sinulle lisää tehtävästä. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi suoraan tehtävään kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjäksi Aamulehden ständille, Pirkanmaan alue

37500 Lempäälä
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

TTI Finland Oy
Espoo
Barona Rakennus
Hämeenlinna
Henkilöstöpalvelu Heimo
Tampere
Eezy Oyj
Hausjärvi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti