Skip to main content

Myyjäksi Fortumin sähkömyyntitiimiin Helsinkiin!

Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Haluaisitko kehittyä tulevaisuuden huippumyyjäksi ja ansaita samalla hyvin? Meillä on sinulle töitä! 

 

Me Rainmakerillä etsimme nyt uusia vahvistuksia Helsingin Lauttasaareen Fortumin puhelinmyyntitiimiimme. Meillä pääset kehittymään myyjänä ja konsultoimaan potentiaalisia Fortumin sähköpalveluiden kuluttaja-asiakkaita. Työt alkavat 7.12.2021. Tarjoamme sinulle toiveittesi mukaan koko- tai osa-aikaisen työajan sekä vakituisen työsuhteen. Työstä maksamme kiinteän tuntipalkan sekä toimialan parhaimmistoon kuuluvat myyntiprovisiot, joiden myötä keskituntiansio tiimissämme on noin 17 €/h, joka tekee esimerkiksi 30 h/viikko työajalla yli 2000 € kuukaudessa. Provisioissamme ei ole ylärajaa ja siksi parhaat myyjämme tienaavatkin jopa paremmin kuin viime aikoina uusia ennätyksiä tehneet ruokalähetit – jopa yli 8 t€/kk.  

Fortumin puhelinmyyntitiimissä 

kontaktoit puhelimitse potentiaalisia sähkön kuluttaja-asiakkaita ja kartoitat heidän sähkökulutustarpeensa ja perusteet sähköyhtiön valintaan. Käytössäsi on Fortumin monipuolinen ja vaikuttava tuotekokonaisuus sekä tunnettu ja luotettava brändi. Tehtävänäsi on myydä kuluttajille uusia sähkösopimuksia ja lisäpalveluita.  

Tähän työhön tarvitset ennen kaikkea innostuneen ja positiivisen asenteen myyntiin ja potentiaalisten asiakkaittesi kohtaamiseen. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutuksen, joiden myötä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Tavoitteellisuus ja hyvä pelisilmä auttavat sinua eteenpäin keskusteluissasi asiakkaittesi kanssa.  

Myyntityö antaa sinulle arvokasta kokemusta ja taitoja moniin eri tehtäviin, missä ikinä omat tavoitteesi sitten ovatkaan tulevaisuudessa. Meillä Rainmakerilla on myös tarjota urapolku myynnin ja asiakaskohtaamisten parissa. Työtäsi ja viihtymistäsi tukee myös positiivisen kilpailuhenkinen ja hyvän hengen omaava tiimisi!  

Rainmaker & Fortum 

ovat olleet myynnin kumppaneita  menestyksekkäästi jo kymmenen vuoden ajan. Fortum on Suomen suurin sähköyhtiö ja valittu useasti Suomen luotettavimmaksi sähköyhtiöksi. Rainmaker on myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilainen ja alan markkinajohtaja Suomessa.  A match made in heaven! 

Rainmakerilla myymme Fortumin sähkösopimuksia monikanavaisesti myyntipisteillä ja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille, sekä puhelimitse, videopalavereissa  ja tarvittaessa henkilökohtaisissa tapaamisissa yritysasiakkaille. Meillä voitkin saada myyntityöhön erinomaisen koulutuksen ja mahdollisuuksia edetä urallasi aloittelijasta vaativiinkin myyntitehtäviin.  

Tutustu tarkemmin Lauttasaaren toimistoomme kotisivuillamme ja katso myös videotervehdyksemme Fortumin tiimistä! 


Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä

Kiinnostuitko?  

Olen Nini Rainmakerilta ja haastattelen ihmisiä tehtävään jo hakuaikana. Voit olla yhteydessä minuun Whatsappin kautta tai soittamalla minulle numeroon 040 623 7536.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.  

Paikkakunta: Helsinki  

Aloitus: 7.12.2021

Työajat: 18-37,5h/vko (09:00-20:00 välissä) 

Osoite: Vattuniemenkatu 21, 00210 Helsinki 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjäksi Fortumin sähkömyyntitiimiin Helsinkiin!

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti