Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Myyjäksi Fortumin sähkömyyntitiimiin Ouluun!

Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Haluaisitko kehittyä tulevaisuuden huippumyyjäksi ja ansaita samalla hyvin? Meillä on sinulle töitä! 

 

Rainmakerilla katse on vahvasti syksyssä ja me etsimme uusia huipputekijöitä  7.12.2021 & 4.1.2021 aloituksiin Ouluun Fortumin B2C myyntitiimiin. Me Rainmakerilla olemme etsimässä ihan tavallisia ihmisiä tiimimme. Kokemusta tärkeämpänä pidämme rohkeutta ottaa kontaktia ihmisiin puhelimen välityksellä sekä halua oppia! 

Olemme Suomen suurin asiakaskohtaamisten ulkoistuksia tarjoava yritys. Meiltä löydät työtä elämää varten ja erilaisia tehtäviä myös pidemmälle tulevaisuuteesi. Opit kanssamme kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä ja me teemme töitä sen eteen, että ihmiset voisivat rakastaa työtään.

Tässä B2C -myyjän tehtävässä kontaktoit puhelimitse kuluttaja-asiakkaita kartoittaen sähkönkulutustarpeen ja mitä asioita asiakas arvostaa sähköyhtiön valinnassa. Käytössäsi on Fortumin vaikuttava tuotekokonaisuus sekä luotettava brändi. Tavoitteenasi on myydä kuluttajille sähkösopimuksia sekä lisäpalveluita. Onnistumista työssäsi mitataan myyntimäärien ja asiakkaille tuotetun lisäarvon kautta. Työhon tarjoamme kattavan perehdytyksen ja työkalut onnistua työssäsi.

Myyntityö sopii mainiosti sinulle, joka haluat haastaa itseäsi sekä kehittyä myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaiseksi. Hommahan lähtee liikkeelle siitä, että sinulla on asenne kohdillaan ja rohkeutta kohdata kaikenlaisia ihmisiä, samalta tasolta. Myyntiporukkamme nimittäin tarvitsee vahvistusta juuri nyt Oulussa.

Sinä tuot itsesi ja asenteesi, me tarjoamme sinulle:

  • Kokemusta myynti- ja markkinointityöstä, kuluttajaliiketoiminnasta ja energiatoimialasta
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Joustoa työaikojen suhteen
  • Palkkaa. Kyllä! Pohjapalkka on 9,50 euroa / tunti + menestymisen mukaan provisio!  Vastaavissa töissä ihmiset tienaavat meillä noin 16-18 € / tunti. 

Hae mukaan rohkeasti!

Tutustu tarkemmin Oulun toimistoomme kotisivuillamme ja katso myös videotervehdyksemme Fortumin tiimistä! 


Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä


Kiinnostuitko?  

Olen Nini Rainmakerilta ja haastattelen ihmisiä tehtävään jo hakuaikana. Voit olla yhteydessä minuun Whatsappin kautta tai soittamalla minulle numeroon 040 623 7536.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.  

Paikkakunta: Oulu

Aloitus:  7.12.2021 & 4.1.2021

Työajat: 18-37,5h/vko (09:00-20:00 välissä) 

Osoite: Yrttipellontie 1, 90230 Oulu

 

Myyjäksi Fortumin sähkömyyntitiimiin Ouluun!

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja