Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Myyjä, Valokuitunen Oy, Jyväskylä


Hei, huippumyyjä tai myyjän alku!! Me Valokuitusella haluamme tarjota sinulle parhaan työpaikan koskaan!

Haemme Valokuituselle Jyväskylän alueelle useita sopimusmyyjiä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ soveltuu hyvin osa-aikaista työtä hakevalla tai vaikkapa opiskelujen oheen tehtäväksi.

Me olemme Suomen valokuituyhteyksien edelläkaivaja. Meille Valokuitusen väelle valokuitu on sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuidusta joka kodin ilahduttava itsestään selvyys. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin.

Sopimusmyyjänä

Tehtäväsi on toimia sopimusmyyjänä taajamien pientalo alueilla Jyväskylässä. Myyntialueille jalkaudutaan yhdessä tiimin kanssa, käydään esittäytymässä asukkaille sekä tiedotetaan mahdollisuudesta saada valokuituyhteys heidän kotiinsa. Myyntialueet ovat tarkkaan valittuja ja jo valmiiksi "lämpimiä", eli sellaisia mistä löytyy valmiiksi kiinnostuksen ilmaisseita kotitalouksia valokuitua kohtaan.

Toivomme, että sinulta löytyy positiivinen asenne ja energinen lataus työn tekemistä kohtaan. Omaat hyvät sosiaaliset taidot, kokemus myyntityöstä on etu, mutta innostunut mieli ja oppimiskykyinen asenne, sekä halu ylittää itsesi ja tavoitteesi on tärkeimpiä tekijöitä tässä työssä menestymiseen. Oma auto ei ole tehtävässä välttämätön.

Tulemme tekemään parhaamme, jotta kohtaat iloisen ja positiivisen ympäristön joka ikinen työpäivä. Uskomme jatkuvaan kehittämiseen, tavoitteiden ylittämiseen sekä kannustusten voimaan!!  Jos haluat kuulla paikasta lisää, voit soittaa tai laittaa viestiä WhatsAppissa Markukselle 040 714 7991 tai jättää hakemuksen suoraan linkin kautta.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 16:00 –20.00 ja viikonloppuisin 10:00-18:00 välillä (24h / vko). Tehtävässä on kiinteä pohjapalkka 12,5€/h  + sopimusten mukaan maksettava provisio. Tässä työssä ansaitaan keskimääriin 17€/h.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Jyväskylä
Työaika: 16-37,5/vko, arkisin 16:00-20:00 välillä ja la-su 10:00-18:00.
Työn kesto: Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Rainmakerin kanssa.
Palkka: 12,5 € / h + sopimusten mukaan maksettava provisio
Työt alkaa: Sopimuksen mukaan

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Valokuitu on meille sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuituverkosta kotien ilahduttava itsestäänselvyys aina valinnasta ja kaivamisesta käyttöön asti. Olisiko sinulla paloa, sydäntä ja taitoa ajaa rajattomien nettiyhteyksien asiaa kanssamme? Oletko edelläkävijä, joka ei arkaile pitää jalkoja (ja kaapeleita) maassa ja käsiä savessa? Tervetuloa perheeseen.

* Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 40.

Myyjä, Valokuitunen Oy, Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus