Skip to main content

Myyjä, Valokuitunen Oy, Vantaa


Myyjäksi Valokuituselle!

Valokuitunen Oy etsii kasvavaan joukkoonsa uusia myyjiä kertomaan suomalaisille nopeiden valokuituyhteyksien ilosanomaa! Valokuitusen laajentaessa toimintaansa Suomessa, haemme niin kokeneita, kuin urapolun alussa olevia myyjiä erilaisiin myynnin tehtäviin.

Mitä tarjoamme?

Koulutamme sinut myyntitehtäviin nykyaikaisella kuiturakentaminen alalla. Pääset työskentelemään tulevaisuuden huippunopeiden kuituyhteyksien parissa suoraan siellä, missä tarve niille on. Laadukas myyntikoulutuksemme takaa hyvät edellytykset työssä onnistumiseen ja antaa samalla hyvät eväät myyntiuralle. Työaikamme sijoittuvat pääosin ilta- ja viikonloppuaikaan. Työssä on hyvä ja turvallinen peruspalkkaus, mutta omalla aktiivisuudella ja myyntionnistumisella sinulla on mahdollista vaikuttaa merkittävästi ansaintaasi.

Mistä työssä on kyse?

Työssä myyt omakotitaloissa ja pari taloissa asuville suomalaisille kuluttaja-asiakkaille valokuituyhteyden rakentamista. Investointi on kuluttajalle kertaluonteisesti merkittävä, mahdollistaen huippunopeat yhteydet tulevaisuudessa vapauden valita oma operaattori. Kohtaat asiakkaita suoraan heidän kotonaan. Yhteydenotot sovitaan joko aikaisempien kiinnostusten perusteella ja potentiaalisiksi tunnistetuilla asuin alueilla ovelta ovelle kiertäen. Oma auto ei ole tehtävässä pakollinen. 

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyy määrätietoisella, aktiivisella työskentelyotteella. Tarjoamme eri tasoisia myyntitehtäviä hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan. Voit olla myyntialalla aloitteleva, valmennamme sinulle kaikki työssä menestymiseen tarvittavat taidot. Tärkeää on aktiivinen, toimeen tarttuva ote, kiinnostus nopeisiin kuitu yhteyksiin ja kyky kohdata erilaisia ihmisiä. Ota yhteyttä rekrytoijaamme Tiitukseen puh. 040 714 7992, mikäli haluat kuulla työstä lisää! 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Vantaa
Työaika: 16-37,5/vk, arkisin 16:00-20:00 välillä ja la-su 10:00-18:00. Pääsääntöiseti tuntimäärä on 24h/vk. Työ sopii erinomaisesti vaikka opiskelujen oheen! 
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää!
Työn kesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: 12,5 € / h + sopimusten mukaan maksettava provisio
Työt alkaa: Sopimuksen mukaan

 

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Valokuitu on meille sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuituverkosta kotien ilahduttava itsestäänselvyys aina valinnasta ja kaivamisesta käyttöön asti. Olisiko sinulla paloa, sydäntä ja taitoa ajaa rajattomien nettiyhteyksien asiaa kanssamme? Oletko edelläkävijä, joka ei arkaile pitää jalkoja (ja kaapeleita) maassa ja käsiä savessa? Tervetuloa perheeseen.

* Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 50.

Myyjä, Valokuitunen Oy, Vantaa

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus