Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä (10-30h/vko) Intersport Hansa, Turku

Myyjiä Intersport Turku Hansaan osa-aikaisiin (10-30h/vko) työsuhteisiin.

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Intersport–ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille Intersportlaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Intersport palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5500 kaupassa ja 46 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 50.

Haluamme innostuneita myyjiä huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Turun keskustan Intersportissa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet Turun keskustassa miellyttävässä ja avarassa myymälässä joka sijaitsee kauppakeskus Hansassa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja halua tarjota parasta asiakaskokemusta
- halua kehittyä ja oppia uutta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
- tarkkuutta, huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa mertsi.raitanen@intersport.fi
Lähetä hakemuksesi 8.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

--------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Myyjiä (10-30h/vko) Intersport Hansa, Turku

Intersport Finland Oy
Varsinais-Suomi
Turku
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 09.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus