Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä (15-30 h/vko) K-Market Tikkuri ja Dixi, Vantaa

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme reippaita myyjiä vakituisiin työsuhteisiin K-Market Tikkuriin ja Dixiin. Haussa on myyjiä ilta-ja viikonloppuvuoroihin (15-20 h/vko) sekä kassamyyjiä (25-30h/vko) kaikkiin kaupan vuoroihin. Ilta-ja viikonloppuvuorot sopivat hyvin myös opiskelijoille.

K-Market Tikkuri ja Dixi ovat monipuolisia, aktiivisia ja sesongeissa mukana oleva K-Marketteja. K-Market Tikkuri ja DIXI ovat alueensa voimakkaimmin kehittyviä kauppoja, jossa nopea asiointi ja hyvä asiakaspalvelu ovat toiminnan keskiössä. Haemme vahvaa ja vakaata kasvua, jonka saavuttamiseksi tarvitsemme vahvistusta tiimiimme. Hyvä työyhteisö ja työssäviihtyvyys ovat meillä liikeidean yksi kulmakivistä, joka on meillä aito vahvuus.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä vuorotyössä

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Eduksi katsomme myös veikkaus- ja postiosaamisen.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Olli-Pekka Haimila, olli-pekka.haimila@k-market.com.

Lähetä hakemuksesi 4.8.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Myyjiä (15-30 h/vko) K-Market Tikkuri ja Dixi, Vantaa

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Vantaa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 05.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja