Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä (15 h/vko) Budget Sport Tammisto, Vantaa

Hakuaika alkaa: 19.01.2022
Hakuaika päättyy: 30.01.2022

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Etsimme innostunutta vaatemyyjää vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Budget Sport Tammistossa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain 15 km päässä Helsingin keskustasta. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Täytämme paikat heti sopivat henkilöt löydettyämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa [email protected]
Lähetä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä (15 h/vko) Budget Sport Tammisto, Vantaa

Intersport Finland Oy
Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 31.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti