Skip to main content

Myyjiä (20-30h/vko ja 15h/vko) K-Supermarket Lempola, Lohja

Tule töihin meille kaupan herkkutorille tai kassalle!

Haemme tiimiimme K-supermarket Lempolaan osa-aikaista työntekijää kaupan herkkutorille. Olethan iloinen, asiakaspalveluhenkinen, reipas, työtä pelkäämätön ja vastuunottokykyinen tiimipelaaja. Sinulla tulee olla hygieniapassi, sopiva koulutus tai kokemusta kaupanalan työstä. Mikäli ruuanlaitto on intohimosi, ja osaat tai olet innostunut opettelemaan kalan- ja lihankäsittelyä, on tässä oikea paikka sinulle!

Työtunteja on sopimuksen mukaan 20-30h/vko, ja sovittaessa enemmänkin. Työvuorot sijoittuvat klo 5-21.30 välille kaikille viikonpäiville.

Haemme myös osa-aikaista työntekijää kassaosastolle. Työtunteja tarjolla alk. 15h/viikko, ja työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville aamu-, väli- ja iltavuoroihin.

Työhakemukset ja tiedustelut tehtävästä voi toimittaa kauppias Silja Törröselle sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

31.7.2021 mennessä. Valitettavasti puhelintiedusteluihin emme pysty vastaamaan. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, ja täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löytyessä.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä (20-30h/vko ja 15h/vko) K-Supermarket Lempola, Lohja

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Lohja
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti