Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä (20-37,5h/vko) K-Citymarket Savonlinna

MYYJIÄ (20–37,5 h/vko) RUOKAOSASTOILLE K-CITYMARKET SAVONLINNAAN

Kauppamme omien toimintojen lisääntyessä tarvitsemme joukkoomme lisää iloisia ja reippaita tekijöitä! Etsimme joukkoomme myyjää leipäosastollemme (37,5 h/vko), myyjää palvelu/tuoreosastollemme (32 h/vko) sekä myyjää verkkokauppatiimiimme (20-30 h/vko). Oletko SIE aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta ja hyvästä tekemisen meiningistä? Hae meille töihin!

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Teemme yhdessä asiakkaillemme viihtyisää ja elämyksellistä ruokakauppaa joka päivä – meillä Cittarissa siis riittää monipuolisia työtehtäviä!

Leipäosastollamme työtehtävät sijoittuvat monipuolisesti aina kahvilamme pyörittämisestä Pajapizzojen tekemiseen sekä tuoreiden leipäkuormien hyllyttämisestä piirakoiden ja pullan paistamiseen.

Palvelutiskin tiimissämme pääset osaksi kala- ja lihamestareidemme tiimiä, joka rakentaa esille aina kaupungin upeimman palvelutiskin ja myy asiakkaalle asiantuntevasti niin valmiit lämpimät kotiruuat, tuoreet paikalliset lähivesien järvikalat ja fileoi lohet asiakkaalle helposti mukaan. Tuoreosastoihin kuuluvat myös mm. pakattu liha- ja kalaosastot.

Verkkokauppatiimissä pääset palvelemaan asiakkaitamme arjen helpottamisen parhaalla palvelulla. Verkkokauppatiimissä ylitämme asiakkaamme odotukset vaivattomalla verkkokaupalla, kun keräilemme asiakkaalle ostokset valmiiksi, toteutamme asiakkaan erityistoiveet ja kannamme ostokset aina vaivattomasti suoraan asiakkaan takakonttiin. Työhön sisältyy lisäksi myös työtehtäviä eri ruokaosastoillamme.

Haluamme innostuneita myyjiä huolehtimaan siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaidemme odotukset. Pääset kehittyvän ruokakaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2021 - tammikuussa 2022.
Palkkaus kaupan alan TES.

Odotamme sinulta:
- reipasta ja iloista otetta aktiiviseen kaupan työhön
- halua oppia uutta
- iloista asiakaspalveluasennetta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- hygieniapassia

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Katsomme eduksi myös soveltuvan kokemuksen esimerkiksi pizzakokin työstä tai ravintola-alalta.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mukavan työympäristön savolaisessa työporukassamme
- vakituisen työsuhteen
- mahdollisuuden tehdä töitä myös esimerkiksi opiskelun ohella
- työpaikan huippusijainnilla Savonlinnan keskustassa
- K-ryhmän henkilökuntaedut
- mahdollisuuden oppia uutta kaupan alalla

Tehdään hyvä kauppa – tule töihin paikalliseen savonlinnalaiseen yritykseen. #TiältäPäin

Hae myyjän tehtäviä 9.12.2021 mennessä. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät. Hakemuksesi voi olla vapaamuotoisena kirjallisena hakemuksena tai vaikka videon muodossa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen mona.vanska@citymarket.fi. Kerro hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävistä antaa Mona Vänskä, puh. 040 7494741.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää.

Myyjiä (20-37,5h/vko) K-Citymarket Savonlinna

Kesko Oy Kauppiaat
Etelä-Savo
Savonlinna
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus