Skip to main content

Myyjiä (25 h/vko) kesäksi K-Market Tesomajärvenkatu ja K-Market Kalkku, Tampere

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme kahta reipasta myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen (25 h/vko) kesän ajaksi. Kyseessä on määräaikainen kesätyö aikavälillä 31.5. - 8.8.2021. Valituilla on hyvä mahdollisuus päästä jatkamaan töitä myös kesän jälkeen, joten arvostamme mahdollisuuttasi työskennellä myös pidempään kuin vain kesän ajan.

K-Market Tessu ja K-Market Kalkku ovat kaksi Roplen Ruokakeitaan kolmesta lähikaupasta Länsi-Tampereella. Sijoitut ensisijaisesti toiseen näistä myymälöistä, mutta sinun on mahdollista saada lisätunteja myös toisesta kaupasta sekä K-Market Virontörmänkadulta. Tervetuloa työskentelemään iloisen palvelun oman kylän lähikauppaan!

Kauppamme ovat monipuolisia, aktiivisia ja sesongeissa mukana olevia K-Marketeja. Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
Arvostamme aiempaa kaupan alan työkokemusta sekä Veikkaus-osaamista.

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat toukokuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Pasi Pihlava, sähköposti pasi.pihlava@k-market.com.

Lähetä hakemuksesi 16.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Myyjiä (25 h/vko) kesäksi K-Market Tesomajärvenkatu ja K-Market Kalkku, Tampere

Pirkanmaa
Tampere
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus