Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä CHANGE Lingerie -myymälään (Helsinki)

 

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä - jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change -perheeseemme!

Haluamme vahvistaa CHANGE Lingerien myymälöiden tiimejä vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvilla tekijöillä, jotka syttyvät asiakastyöstä, tavoitteiden saavuttamisesta, sekä tiimin auttamisesta tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta. 

Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset.  

Haemme nyt Forumin, Redin ja Itäkeskuksen myymälöihin 10-15h/vk myyjiä pitkiin, toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on kaupan alan TES. Työ alkaa mahdollisimman pian. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. 

Innostuitko? Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä tehtävään kohdennettu hakemus oheisen linkin kautta. Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme WhatsApp viestin päässä arkisin klo 9-15:00 välisenä aikana +358405478851 / Tanja, Rainmaker rekrytointi. 

Tehtävän perustiedot: Paikkakunta:  Helsinki Työaika: 15 h /vko. Myymälän aukioloaikojen puitteissa. Kokemus: Kokemus vastaavista myyntitehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde Palkka: Kaupan alan TES +mahdolliset bonukset

Myyjiä CHANGE Lingerie -myymälään (Helsinki)

Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta

Julkaistu 29.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus