Skip to main content

Myyjiä Henkilöstöpooliin Pirkanmaan Osuuskauppaan

Haemme Pirkanmaan Osuuskaupan Henkilöstöpooliin Pirkanmaan alueelle

MYYJIÄ

vakituisiin (15-30h/vko) työsuhteisiin, mutta sopimus voi halutessasi olla myös määräaikainen.

Henkilöstöpoolissa voit tehdä työtä useita toimipaikkojamme sisältävällä poolialueella Prismoissa, S-marketeissa ja Saleissa. Voit valita sopimustunnit, jotka sopivat elämäntilanteeseesi parhaiten.

Sinulla voi olla esimerkiksi kaksi vakipaikkaa, missä teet suurimman osan vuoroistasi, mutta lisäksi satunnaisia vuoroja muuallakin. Kaupat valitaan asuinpaikkasi mukaan eli töitä voidaan tarjota niissä kaupoissa, joihin sinulla on kohtuullinen työmatka. Toivommekin, että sinulla olisi oma auto, jolla pääset kulkemaan työmatkat eri kauppoihin.

Osa työvuoroistasi on ennalta tiedossa, mutta osassa vuoroista pääset auttamaan toimipaikkoja, joilla on äkillinen tarve saada Ässän arvoinen työkaveri avuksi. Tiedät työajan, mutta toimipaikkasi voi vaihtua poolialueen sisällä. Joustavuus on siis valtti, jota arvostamme!

Toivomme sinulta:

  • asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • heittäytymiskykyä ja ketteryyttä kehittyä
  • intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä.

Kuulostaako Sinulta? Emme pistä pahaksi, vaikka kokemustakin löytyisi. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka:

  • toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi.
  • Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

Haethan tehtävään viimeistään torstaina 3.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Henkilöstöpoolin päälliköltä Anu Näpärältä, puh: 010 76 7 2553.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessien edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin. 

Myyjiä Henkilöstöpooliin Pirkanmaan Osuuskauppaan

Eezy Oyj
Pirkanmaa
37800 Akaa
39100 Hämeenkyrö
39500 Ikaalinen
35500 Juupajoki
Kangasala
37500 Lempäälä
35800 Mänttä-Vilppula
37100 Nokia
Orivesi
39700 Parkano
Pirkkala
36600 Pälkäne
Helvetinkoluntie, Ruovesi
38200 Sastamala
Tampere
31760 Urjala
Valkeakoski
37470 Vesilahti
34800 Virrat
Ylöjärvi
39930 Karvia
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus