Skip to main content

Myyjiä joulusesonkiin (10 h/vko) K-Citymarket Kokkolaan

Hakuaika alkaa: 19.09.2022
Hakuaika päättyy: 29.09.2022

Haluatko töihin joulusesonkiin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa sesonkityöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä?

Haemme innostuneita myyjiä määräaikaiseen työsuhteeseen K-Citymarket Kokkolaan. Myyjänä toimit K-Citymarketin moniosaajana.

Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.

Sesonkitöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Meillä olet tärkeä osa tiimiämme ja varmistat, että yhteinen arvomme – asiakas ja laatu kaikessa mitä teemme – toteutuu myös joulusesongin aikana. Meillä pääset työskentelemään kassalla sekä tarpeen mukaan tavaranpurku-, esillepano- ja asiakaspalvelutehtävissä tavaratalon eri käyttötavaraosastoilla.

Meillä into ja asenne ratkaisevat, aikaisempi kokemus kaupan alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:

- iloista asiakaspalveluasennetta

- kiinnostusta kaupan alaan

- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

- työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta

- sujuvaa suomen kielitaitoa

- vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn

- kattavan perehdytyksen

- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin K-ryhmässä

- hauskat ja innostavat työkaverit

- vastuullisen ja luotettavan työnantajan

Pääasiallisesti joulusesonkimme kestää marraskuun alusta tammikuun alkuun ja työsuhde sijoittuu tälle aikavälille joustavasti. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Mikäli joulusesongin aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarketien palvelukseen.

Luo oma urapolkusi K-Citymarketissa!

https://www.youtube.com/watch?v=BqsPRDR_hsk

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 29.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

-----------

K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä joulusesonkiin (10 h/vko) K-Citymarket Kokkolaan

Keski-Pohjanmaa
Kokkola
Kesätyö

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti