Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä joulusesonkiin (12-25 h/vko) K-Citymarket Salo

Haluatko töihin joulusesonkiin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa sesonkityöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä?

 

Haemme innostuneita myyjiä määräaikaiseen työsuhteeseen K-Citymarket Saloon. Myyjänä toimit K-Citymarketin moniosaajana.

 

Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.

 

Sesonkitöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Meillä olet tärkeä osa tiimiämme ja varmistat, että yhteinen arvomme – asiakas ja laatu kaikessa mitä teemme – toteutuu myös joulusesongin aikana. Meillä pääset työskentelemään kassalla sekä tarpeen mukaan tavaranpurku-, esillepano- ja asiakaspalvelutehtävissä tavaratalon eri käyttötavaraosastoilla.

 

Meillä into ja asenne ratkaisevat, aikaisempi kokemus kaupan alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtäviisi.

 

Odotamme sinulta:

- iloista asiakaspalveluasennetta

- kiinnostusta kaupan alaan

- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja 

- työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta

- sujuvaa suomen kielitaitoa

- vähintään 18 vuoden ikää

 

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn

- kattavan perehdytyksen

- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin K-ryhmässä

- hauskat ja innostavat työkaverit

- vastuullisen ja luotettavan työnantajan

 

Pääasiallisesti joulusesonkimme kestää marraskuun alusta tammikuun alkuun ja työsuhde sijoittuu tälle aikavälille joustavasti. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

 

Mikäli joulusesongin aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarketien palvelukseen. Katso vaikka oheisesta videosta, miten Lauran tie asiakaspalvelupäälliköksi alkoi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7KhAAP0-aP0&t=3s

 

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

 

 

Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 28.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Myyjiä joulusesonkiin (12-25 h/vko) K-Citymarket Salo

Varsinais-Suomi
Salo
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 29.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus