Skip to main content

Myyjiä kesäksi (15 h/vko) K-Citymarket Seinäjoki Päivölä

Myyjiä kesäksi (15 h/vko) K-Citymarket Seinäjoki Päivölä

Haluatko kesätöihin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa sekä ehkä uran alku lukuisia uramahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä?

Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset.

Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Meillä olet tärkeä osa tiimiämme ja varmistat, että yhteinen arvomme asiakas ja laatu kaikessa mitä teemme, toteutuu myös kesälomien aikana. Meillä pääset työskentelemään kassalla, sekä tarpeen mukaan tavaranpurku, esillepano- ja asiakaspalvelutehtävissä tavaratalon eri käyttötavaraosastoilla.

Olemme tänäkin kesänä mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, olemme reilu ja luotettava työantaja. Meille on selvää, että kaikille kesätyöntekijöillemme tehdään kirjallinen työsopimus ja panostamme työntekijöidemme perehdyttämiseen.

Meillä into ja asenne ratkaisevat, aikaisempi kokemus kaupan alalta ei siis ole välttämätöntä, vaan koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:

-          iloista asiakaspalveluasennetta

-          kiinnostusta kaupan alaan

-          hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja 

-          työtä pelkäämätöntä ja joustavaa asennetta

-          sujuvaa suomen kielitaitoa

-          vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

-          monipuolisen ja vastuullisen työn

-          kattavan perehdytyksen

-          mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin K-ryhmässä

-          hauskat ja innostavat työkaverit

-          vastuullisen ja luotettavan työnantajan

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alussa  ja päättyvät elo-syyskuussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti. K-Citymarket Seinäjoki Päivölä palvelee asiakkaita arkisin 7-22, la 8-21, su 10-21.

Mikäli kesän aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarkettien palvelukseen. Katso oheisesta videosta, mitä Riikka, Samuli ja Laura kertovat työstään meillä.

 

Lähetä hakemuksesi 16.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Myyjiä kesäksi (15 h/vko) K-Citymarket Seinäjoki Päivölä

Kesko Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Seinäjoki
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus