Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä kesäksi (30 h/vko) K-Market Suvilahti, Koulukatu ja Vanha Vaasa, Vaasa

Hakuaika alkaa: 11.01.2022
Hakuaika päättyy: 28.02.2022

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ VAASAAN K-MARKET SUVILAHTEEN, KOULUKADULLE JA VANHAAN VAASAAN. HAUSSA 4-5 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ, N. 30 H/VKO

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita, Ruotsin kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä K- Market Suvilahdessa, Koulukadulla ja Vanhassa Vaasassa työskentelet yhteensä yli 20 hengen iloisessa porukassa. Meillä asiakaspalvelu saa suurta kiitosta ja työkaverit ovat aivan mahtavia!

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- n. 30 h/vko sopimusta

Tehtävät ovat määräaikaisia kesätöitä ajalle 1.5.2022 – 30.9.2022, tai sovitusti.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Timo Niemelä sähköpostitse osoitteessa [email protected].
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected].
Paikat täytetään heti, kun sopivat kesätyöntekijät löytyvät!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä kesäksi (30 h/vko) K-Market Suvilahti, Koulukatu ja Vanha Vaasa, Vaasa

Kesko Oy Kauppiaat
Vaasa
Kesätyö

Julkaistu 01.03.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti