Skip to main content

Myyjiä maito-osastolle (30 h/vko) K-Citymarket Pirkkala

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme reippaita myyjiä maito-osastolle vakituisiin työsuhteisiin (30 h/vko) väli- ja iltavuoroihin K-Citymarket Pirkkalaan.

K-Citymarket Pirkkala on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Citymarket. Meidät on valittu Suomen parhaaksi K-Citymarketiksi vuonna 2019. Tavoitteenamme on olla Pirkanmaan seudun houkuttelevin kaupan alan yritys. Tahtotilamme on olla edelläkävijä ja näyttää suuntaa tulevaisuuden ruokakauppana. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- valmiutta fyysiseen työhön
- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 28.6.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

Myyjiä maito-osastolle (30 h/vko) K-Citymarket Pirkkala

Pirkanmaa
Pirkkala
Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus