Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjiä päivittäistavarakauppoihin

Haemme asiakkaillemme kaupanalan työntekijöitä Vaasaan ja lähialueelle!

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijätyyppi, jonka hymy pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko työstä ihmisten kanssa? Onko sinulla jo entuudestaan kokemusta kaupanalalta? Jos vastasit johonkin kysymyksistä kyllä, voit olla meidän etsimämme työntekijä!

Myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat aamusta iltaan ja arkeen sekä juhlaan. Työ soveltuu myös toisen työn tai opiskelujen ohelle. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä monissa eri yksiköissä, joten pääset tutustumaan erilaisiin kauppoihin ja saat samalla monia uusia työkavereita!

Hakijan eduksi katsotaan:

• Aiempi kokemus kaupanalalta

• Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä

• Suomen ja ruotsinkielen taito

• Veikkausosaaminen

• Joustava, oma-aloitteinen ja positiivinen asenne

• Hyvä paineen- ja stressinsietokyky

Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja toivomme että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Me tarjoamme Sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti Sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset halutessasi näkemään erilaisia yksiköitä ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakaspalvelija, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löytyessä.

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: vaasa@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta – myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyjiä päivittäistavarakauppoihin

Barona
Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus