Skip to main content

Myyjiä - Stadium Jumbo

JOS SINULTA LÖYTYY TAHTOA, MEILTÄ LÖYTYY LOPUT!

Oletko sinä seuraava tähtipelaajamme?
Ovatko asiakaspalvelu ja aktiivinen elämäntapa intohimosi? Oletko energinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot? Mahtavaa, saatat olla seuraava tähtipelaajamme!

Sitoutuminen ja vastuullisuus luovat perustan Stadiumin toiminnalle. Päivittäinen työmme pohjautuu näihin arvoihin sekä energiseen asiakaspalveluun ja tiimityöhön. Nämä ovat meidän intohimojamme mikä sinua inspiroi?

Mitä tarkoittaa olla tähtipelaaja Stadiumilla?
Myyjänä edustat Stadiumia ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme nauttivat työstään ja haluavat aktivoida maailmaa kanssamme.

Haluamme, että asiakkaamme tuntevat olonsa tervetulleiksi Stadiumille, ja että asiakaskokemus on yhtenäinen läpi koko myymälän juoksuradan. Asiakaskokemukselle on ominaista aktiivinen ja ensiluokkainen palvelu. Myyjänä luot edellytykset sille, että asiakas saa tarvitsemansa avun etsimiensä tuotteiden löytämiseksi. Asiakaspalveluun kuuluu päivittäinen kassatyöskentely, henkilökohtainen myyntityö sekä varmistaminen, että myymäläympäristö on visuaalisesti houkutteleva, inspiroiva ja oikeilla tuotteilla varustettu jokaista asiakaskohtaamista varten. Kiinnostus ja osaaminen urheilumuodista ja -varusteista sekä kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi.

Toivomme, että jaat ajattelutapamme ja näkemyksemme mahdollisuuksien löytämiseen haastavissakin tilanteissa. Nautit vastuusta ja mahdollisuudesta kasvaa roolissasi.
Mitä tarjoamme sinulle?
Olemme alkujaan pieni perheyritys, joka on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista urheilukaupan ketjuista alkuperäämme unohtamatta. Olemmekin edelleen yhtä suurta perhettä, ja teemme tuloksia tiiminä intohimo, energia, kehittyminen ja yksinkertaisuus ohjenuoranamme. Tarjoamme paikkaa tiimissä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja olla osa missiotamme aktivoida maailmaa!

Katso lisää työstä Stadiumilla urasivuiltamme, Instagramista @stadiumfinlandstaff tai LinkedInistä Stadium Finland.

Työsuhteen kesto ja työaika
30-37,5 h/vko
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan.

Hakeminen
Osana rekrytointiprosessia saat kutsun persoonallisuustestiin. Tähän vastaaminen vie noin 15 minuuttia.

Viestimme enimmäkseen sähköpostitse, joten tarkkaile sähköpostiasi. Pidäthän varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi.

Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Toimi nopeasti, sillä saatamme edetä rekrytoinnissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Odotamme hakemustasi!

Join the movement

WWW-osoite: http://ura.stadium.fi
Yhteystiedot: Name: Clarissa Laiho, Phone: None, Email: tyo@stadium.fi
Työpaikan osoite: 01510 VANTAA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.09.2021
Ilmoitus jätetty: 15.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Myyjiä - Stadium Jumbo

Stadium Oy
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus