Skip to main content

Myyjiä Valokuituselle

Janoatko myynnin tulevaisuuden tähdeksi? Tule meille töihin - Valokuitusella saat erinomaiset eväät menestykseen!

Mitä työhösi kuuluu?

Valokuitusen myyjänä saat heittää persoonasi peliin ja keskustella asiakkaiden kanssa valokuituyhteyden tuomista mahdollisuuksista heidän kotiympäristössään. Asiakkaat ovat jo osoittaneet kiinnostuksestaan tuotetta kohtaan, joten tehtäväsi on kuunnella asiakasta, käydä luontevia keskusteluja valokuidun hyödyistä - ja lopulta sopia kaupat.

Tehtävässä sinulla on tukenasi tiimi ja esihenkilö, jonka avulla perehdyt työhön askel kerrallaan. Jos olet energinen tyyppi, jolle keskustelut uusien ihmisten kanssa ovat luontevia ja tavoitteet saavat motivaatiomoottorisi hyrräämään, laita tietoa itsestäsi saman tien!

Valokuitunen on voimakkaasti kasvava yritys ja tarjoaa sinulle hienon kasvualustan urallesi mihin tulevaisuudessa tähtäätkään. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuksia myös uran seuraaviin askeliin.

Näillä eväillä onnistut

  • Olet sosiaalinen ja energinen tyyppi, jolle ihmiskohtaamiset ovat ilo
  • Sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnin tehtävistä - tai luontaiset vuorovaikutustaidot ja kova tahto oppia
  • Tavoitteellisuus on osa sinua
  • Kattava perehdytysjakso työsuhteen alussa
  • Huipputiimi jakamassa työarkea

Työajat ja palkkaus

Työ on osa-aikainen ja työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin ma-pe klo 16.00–20.00 välille ja viikonloppuihin la - su klo 10–18.00 välille. Työtunteja kertyy minimissään n. 16 h viikossa, joten aikaa jää myös muulle! Tuntipalkka tehtävässä on 12,50 euroa/tunti. Lisäksi palkkaukseen kuuluvat sopimuksen mukaiset provisiot hyvin tehdystä työstä. Työtä tehdään Porin talousalueella.

Teimme hakemisen helpoksi!

Hae heti alta supernopealla rekrybotilla tai lähetä hakemuksesi perinteisemmän kaavan kautta - tärkeintä että haet NYT! Edistämme rekrytointia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Kaikissa kysymyksissä voit soittaa rekrytoinnista vastaavalle Satu Laitiselle numeroon 040 922 9207.

Hae paikkaa viimeistään 13.02.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: satu.laitinen@barona.fi, 040 922 9207

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy:n missiona on rakentaa tämän maan pientaloalueille lisää valokuitua. Olemme Telian ja CapMan Infran perustama yhteisyritys, joka tuo voimaa ja vauhtia valokuituverkkojen rakentamiseen. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin. Tänä vuonna rakennamme uutta verkkoa Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Seuraavien vuosien tavoitteena on laajentua koko Suomeen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyjiä Valokuituselle

Valokuitunen Oy
Pori
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Valokuitunen Oy
Tampere
Valokuitunen Oy
Helsinki
Valokuitunen Oy
Hämeenlinna
Valokuitunen Oy
Pori
Valokuitunen Oy
Helsinki