Skip to main content

Myymäläapulaisia Sinsaylle

Rakastatko muotia ja ihmisten kanssa työskentelyä? Haluatko olla osa energistä ja hektistä työympäristöä? Haluatko vaikuttaa työaikoihisi ja valita itse työvuorosi? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme aktiivisia ja innokkaita myymäläapulaisia työsuhteeseen Baronalle. Työskentelypaikkanasi toimii LPP:n myymälä SINSAY, kauppakeskus Mall Of Triplassa, Pasilassa.

Haussa ovat seuraavat työntekijät:

  • Myymäläapulainen 12h/vko määräaikaisella työsopimuksella 31.12.2021 asti, myös jatko saattaa olla mahdollinen tämänkin jälkeen. Työvuorot sijoittuvat joustavasti sekä arkeen että viikonloppuun klo 6-21 välille.

  • Myymäläapulainen 12h/vko työsopimuksella toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti tiistai ja perjantai aamuihin alkaen yleensä klo 6 tai klo 7.

Myymäläapulaisena pyörität varastoa, joka on myymälän moottori. Pidät varaston järjestyksessä ja käytöllisenä sekä tuet muuta tiimiä seuraamalla varastotasoja. Varmistat omalla toiminnallasi, että kaikki tuotteet ovat hälytettyjä ja laputettuja. Pidät myös myymälän ja takatilat siisteinä. Myymäläapulaisena työskentelet osana tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vähittäiskaupan alalta.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

• Varaston ylläpitäminen järjestyksessä ja käytännöllisenä

• Tuotteiden hälytys ja laputus

• Myymälän ja takatilojen pitäminen siistinä

• Varastotason seuraaminen aktiivisesti

• Varmistaminen, että oikeat tuotteet ovat myymälässä oikeaan aikaan

Toivomme, että olet kiinnostunut muodista ja nautit asioiden järjestelystä. Olet työssäsi tarkka, järjestelmällinen sekä aikaansaava. Haluat kehittää itseäsi ja olet innokas ideoimaan uutta myymälän suosion kasvattamiseksi. Perustason suomen ja englannin kielen taito ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle.

Innostuitko? Valintoja tehdään jo hakuaikana ja aloitus tehtävään on mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa pikaisesti!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 7.10.2021 oheisesta linkistä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta.

Hae paikkaa viimeistään 07.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.jyllikoski@barona.fi

LPP Finland Oy

Polish clothing chain LPP entered the Finnish market in 2019, opening simultaneously five clothing stores in Tripla shopping mall. The company represents such popular and recognizable brands as RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO and SiNSAY. Today LPP SA sells their own clothing brands in more than 20 countries over Europe, Asia and the Middle East.

For more information please visit LPP’s website.

SiNSAY is a brand for loud, characteristic and highly expressive girls, who boldly follow the latest trends. Thanks to our projects SiNSAY girls they can enjoy fashion, emphasizing their original personality. The undeniable advantage of the brand is the low prices, allowing teens to buy their dream T-shirts, jeans or fashion accessories. SiNSAY girls draw inspiration from the Internet; there – on social media channels – the brand focuses its marketing activity. SiNSAY cooperates with young influencers and models. The salons have a fresh and monochrome appearance that is the ideal background for a colorful collection.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myymäläapulaisia Sinsaylle

LPP Finland Oy
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus