Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myymälämyyjä

Hei sinä kesätyöpaikkaa vailla oleva asiakaspalveluhenkinen ja reipas nuori!
Meillä on paikka juuri sinulle.

Haemme MYYMÄLÄMYYJÄÄ kesäapulaiseksi Kokkolan
palvelumyymäläämme.  

Myymälämyyjän tehtäviin kuuluu mm. saapuvan tavaran vastaanotto ja hyllytys, myymälän ylläpito, asiakaspalvelu sekä asiakastilausten tekeminen. Työ on kokoaikaista arkipäivätyötä ma-pe klo:7-15. Työ alkaa niin pian kuin mahdollista ja voi kestää elokuun loppuun saakka. Myös jatko kesän jälkeen on mahdollista osa-aikaisena.

Odotamme sinulta myynti- ja palveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.
Suomen kielen lisäksi, myös ruotsin kielen taidosta on etua.

Työ sopii erinomaisesti liiketalouden, sähkö- tai automaatiotekniikan opiskelijalle.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä tutustumaan sähkömateriaalien tukkumyyntiin ja kerryttämään työkokemustasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten täytä hakemus pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.5.2022. Lisätietoa tehtävästä antaa (arkisin klo:9-15) myyntipäällikkö Petri Isokoski p. 050 5093 687

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi

Myymälämyyjä

Kokkola
Kokopäiväinen, Kesätyö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Orivesi
Droppe – One-stop shop for all your wholesale
Helsinki