Skip to main content

Myymälämyyjä

Haemme nyt kokoaikaista määräaikaista MYYMÄLÄMYYJÄÄ Seinäjoen palvelumyymäläämme. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää kuusi kuukautta.  

Myymälämyyjän tehtäviin kuuluu mm. saapuvan tavaran vastaanotto ja hyllytys, myymälän ylläpito, asiakaspalvelu sekä asiakastilausten tekeminen, saat myös omia vastuuasiakkaita hoidettavaksesi. Työaika arkisin klo:8-16.

Olisi hienoa jos sinulla olisi entuudestaan tuntemusta sähkötarvikkeista. Toivomme sinulta myös reipasta asennetta työntekoon, oma-aloitteisuutta sekä sosiaalisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi myynnin tehtävistä kiinnostuneille tai kenties jo myynnin kokemusta kerryttäneille. Tärkeintä on, että sinulta löytyy intohimoa myynnin tehtäviin.   

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä tutustumaan sähkömateriaalien tukkumyyntiin. Meillä saattaa olla myös mahdollisuus tarjota jatkoa työsuhteelle määräaikaisuuden jälkeen. Tartu siis tilaisuuteen ja täytä hakemus pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Hakulomakkeessa on mukana myös videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista ja onnistuu myös mobiililaitteilla. Lisätietoa tehtävästä antaa (arkisin klo:9-15) myyntipäällikkö Marko Selkämaa p. 050 5093 761.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin kotisivuillamme täältä.   

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi

Rexel Finland vaikuttavuus

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rexel Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rexel Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myymälämyyjä

Seinäjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti