Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myymälämyyjä

A-T Lastenturva on kotimainen perheyritys, joka on toiminut lapsiperheiden asialla kaikissa lastentarvike hankinnoissa jo yli 30 vuotta. A-T Lastenturva on alallaan suurimpia toimijoita verkkokaupassa ja myymälässä. Heidän myymälänsä löytyvät Vantaalta, Oulusta, Jyväskylästä ja Helsingin Stockmannin tavaratalosta.

Haemme nyt A-T Lastenturvalle

Myymälämyyjää, huippumyyjää

Kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteelle.

Myymälämyyjänä vastaat asiakaspalvelusta ja A-T Lastenturvan monipuolisen tuotevalikoiman myynnistä. Muita työtehtäviä ovat tavaroiden vastaanotto ja esillepano sekä myymälän siisteydestä huolehtiminen. Myymälät ovat asiakkaita varten ja siksi jokaiselle myymälään saapuvalle asiakkaalle tarjotaan mutkatonta palvelua ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset yllättämään asiakkaat persoonallisella ja asiantuntevalla palvelullasi. A-T Lastenturva tarjoaa sinulle haastavan ja mielekkään tehtävän alan johtavassa yrityksessä sekä kannustavan palkkausmallin (kaupan alan TES + myyntipalkkio). Tarjoamme vakituisen työpaikan. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja tukenasi työssä on yhteen hiileen puhaltava ammattitaitoinen huipputiimi.

Miten menestyt tehtävässä

Tehtävässä menestyy parhaiten asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, myynnillinen ja positiivisen asenteen omaava asiakaspalvelija. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy halukkuutta oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi) ja aiempi kokemus lastentarvikkeista on vahvasti eduksesi, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee. Työkieli on suomi ja toivomme sinun puhuvan myös englantia tarvittaessa.

Kiinnostuitko?
  
Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulla antaa Go On Helsingin tiimi arkisin klo 9–16 välillä p. 020 779 8893.

Go On Helsinki toimii tässä rekrytoinnissa A-T Lastenturvan yhteistyökumppanina ja työsuhteesi solmitaan suoraan A-T Lastenturvan kanssa. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti