Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Myymälämyyjä DNA Kauppaan, Etelä-Suomi

 

Myymälämyyjä DNA kauppaan Etelä-Suomeen

Kuka meistä ei pitäisi mieleenpainuvista kohtaamisista? Miltä kuulostaisi mahdollisuus luoda mieleenpainuvia kohtaamisia itse? 

Etsimme uutta kokoaikaista myyjävahvistusta työskentelemään DNA:n Riihimäen ja Hyvinkään myymälöissä. Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, tavoitteellinen ja myynnillinen persoona, jolla ei tarvitse olla valmista myynnin kokemusta.

Tehtävänäsi DNA kaupan myyjänä on vastata DNA:n tuotteiden myynnistä, esillepanosta ja myymälän siisteydestä. Myymälässä sinun tehtäväsi on välittää mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta.

DNA on Suomen paras työpaikka!

DNA on Suomen perheystävällisin suuryritys ja sille on myönnetty Väestöliiton Perheystävällinen työnantaja -tunnus.

DNA:lla työskennellään sen eteen, että asiakkaiden arki olisi inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Onnistumme tässä, sillä perusolemuksemme DNA kaupassa on aina reipas ja valpas, paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme! 

Henkilöstömme lisäksi haluamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme. Sinun onnistumista tehtävässäsi mitataan täten luonnollisesti asiakkaiden tyytyväisyydellä! DNA kaupalta saat vahvan tuoteportfolion ja innostavan brändin lisäksi suuren organisaation tuen ja koulutusta laitteisiin ja palveluihin liittyen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. 

Halutessasi kuulla lisää olen Whatsapp-viestin päässä p. 040 714 7997 / Bettina, Rainmaker. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae heti!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Hyvinkää ja Riihimäki

Työaika: 30-37,5h/vko, myymälien aukioloaikojen mukaan  

Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti! 

Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva  

Työn aloitus: Sopimuksen mukaan  

Palkka: Pohja + provisio / takuupalkkana ICT-alan TES minimissään 12,15€/h

Myymälämyyjä DNA Kauppaan, Etelä-Suomi

Hyvinkää
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus