Skip to main content

Myymälämyyjä DNA Kauppaan, Pääkaupunkiseutu

 

Myymälämyyjä DNA kauppaan Pääkaupunkiseudulle

Kuka meistä ei pitäisi mieleenpainuvista kohtaamisista? Miltä kuulostaisi mahdollisuus luoda mieleenpainuvia kohtaamisia itse? 

Etsimme DNA kauppaan Pääkaupunkiseudulle uutta kokoaikaista myyjävahvistusta – asiakaspalveluhenkistä, tavoitteellista ja myynnillistä persoonaa.

Tehtävänäsi DNA kaupan myyjänä on vastata DNA:n tuotteiden myynnistä, esillepanosta ja myymälän siisteydestä. Myymälässä sinun tehtäväsi on välittää mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta.

DNA on Suomen paras työpaikka!

DNA on Suomen perheystävällisin suuryritys ja sille on myönnetty Väestöliiton Perheystävällinen työnantaja -tunnus.

DNA:lla työskennellään sen eteen, että asiakkaiden arki olisi inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Onnistumme tässä, sillä perusolemuksemme DNA kaupassa on aina reipas ja valpas, paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme! 

Henkilöstömme lisäksi haluamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme. Sinun onnistumista tehtävässäsi mitataan täten luonnollisesti asiakkaiden tyytyväisyydellä! DNA kaupalta saat vahvan tuoteportfolion ja innostavan brändin lisäksi suuren organisaation tuen ja koulutusta laitteisiin ja palveluihin liittyen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. 

Halutessasi kuulla lisää olen Whatsapp-viestin päässä p. 040 7147 997 / Bettina, Rainmaker. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae heti!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Työaika: 30-37,5h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaan  

Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti! 

Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva  

Työn aloitus: Sopimuksen mukaan  

Palkka: Pohja + provisio / takuupalkkana ICT-alan TES minimissään 12,15€/h

Myymälämyyjä DNA Kauppaan, Pääkaupunkiseutu

Helsinki
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 25.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus