Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myymälänhoitaja CHANGE Lingerie myymälään (Zeppelin, Kempele)

Suhtaudutko esimiestyöhön ja myyntiin intohimolla? Onko sinulla kyky ja halu parantaa myymälän työntekijä- ja asiakaskokemusta ja onko tavoitteenasi päästä luotsaamaan omaa myymälää erikoiskaupan alalla? Hienoa – saatat olla etsimämme henkilö Kempeleen myymälän myymälänhoitajaksi!

Changen myymälänhoitajana olet myymälän sydän, joka kantaa vastuun asiakaspalvelun laadusta ja myymälänsä myynnin kasvusta. Erikoiskaupan KPI-mittarit, niiden avulla johtaminen, sekä oman tiimin motivointi, ovat sinulle sujuva osa päivittäistä työtäsi.  

Toivomme, että sinulle on tärkeää jatkuva kehittyminen ja sytyt asiakastyöstä, sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Menestymistäsi edesauttaa, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin palo kehittyä työssä ja auttaa tiimiläisiäsi kehittymään erikoiskaupan ammattilaisiksi.  

Työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Pääset työskentelemään tiiviissä Change -yhteisössä, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika myymälänhoitajana on 37,5h/vko, kuitenkin joustaen tarvittaessa tilanteen mukaan. Työskentely tapahtuu myymälän aukioloaikojen puitteissa arkisin ja viikonloppuisin. Meillä on käytössä sopimuspalkka, mietithän siis palkkatoiveesi valmiiksi. Työ alkaa mahdollisimman pian!

HAKU KÄYNNISSÄ
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko Sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Mikäli vastasit kyllä, niin jätä hakemuksesi tehtävään hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Halutessasi kuulla lisää tehtävästä, tavoitat minut parhaiten WhatsAppilla tai soitolla numerosta 040 484 5755 / Lauri. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta:  Kempele    
Työaika: 37,5 h /vko. 
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Palkka: Sopimuspalkka +mahdolliset bonukset 

Myymälänhoitaja CHANGE Lingerie myymälään (Zeppelin, Kempele)

90440 Kempele
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus