Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myymäläpäällikkö

Myymäläpäällikkö Synsam Ideapark, Seinäjoki

Oletko myyntihenkinen ja positiivinen? Löytyykö sinulta intohimoa kehittää myymälää, liiketoimintaa ja omaa henkilöstöä?  Kiinnostaako sinua tyyli ja laatu? Haluatko olla rakentamassa Pohjoismaiden johtavaa optisen vähittäiskaupan ketjua yhdessä muun huipputiimin kanssa?

Haemme Seinäjoen Ideaparkissa sijaitsevaan Synsam -optikkoliikkeeseemme ja sen iloiseen, asiantuntevaan tiimiin MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ/LIIKEVASTAAVAA ottamaan kokonaisvastuun liikkeen myynnistä, tiimistä ja operatiivisesta toiminnasta.

Liikevastaavan roolissa tulet kehittämään myymälää Synsamin konseptin mukaisesti, saat ainutlaatuiseen Lifestyle-sopimusmyyntiimme lentoa ja toimit asiakaspalvelussa oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Toivomme, että tuot mukanasi kokemusta vastuullisista esihenkilön tehtävistä. Optisen alan tuntemus on plussaa, muttei välttämättömyys.

Haluamme Synsamilla antaa asiakkaillemme aina loistavaa, korkealaatuista palvelua. Siksi toivomme, että työskentelet myyntihenkisesti ja motivoidut haasteellisista sekä monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Ohjaat ja tuet tiimiäsi heidän suorana esimiehenään ja edistät liikkeen myyntiä ja markkinointia yhdessä ketjun myynti- ja markkinointijohdon kanssa. Pidät kunnia-asianasi sitä, että liikkeen asiakastyytyväisyys ja toiminta ovat huippuluokkaa. Ennen kaikkea tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on palava halu ammattitaitoiseen, asiantuntevaan sekä laadukkaaseen liikevastaavan tehtävään.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden päästä vahvasti mukaan liikkeen kehittämiseen yhdessä osaavan ja innostuneen työporukan kanssa, sekä valtakunnallisen ketjun mahdollisuudet ja tuen työhösi.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä huipputiimin, jolla on draivia ja tekemisen meininkiä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.5.2021 osoitteeseen rekry@synsam.fi  Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa aluejohtaja Outi Salakari, puh +358 407530810, outi.salakari@synsam.fi.

Toimi nopeasti, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.

Katso myös www.synsam.fi

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa 2000 ammattilaista ja sen liikevaihto on SEK 3,4 miljardia (2018). Ketjuun kuuluu n. 450 optikkoliikettä, joista 31 on Suomessa. 

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille ja kukkaroille. Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa korkealla laadulla. Tarjoamme korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita. Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

Myymäläpäällikkö

Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja