Skip to main content

Myymäläpäällikkö

Työmme on ilahduttaa, joka päivä. Tule mukaan luomaan merkityksellisiä hetkiä. Haemme sinua
Myymäläpäällikkö Gateau-myymälään kauppakeskus Pikkulaivaan Espooseen
Liity osaavaan joukkoomme Fazerilla ja hae nyt myymäläpäälliköksi Gateau-myymälään Espooseen.

Tarjoamme asiakkaillemme leipomomyymälöissämme korkealaatuisia, käsin leivottuja leipomo- ja konditoriatuotteita, joissa näkyvät ammattitaito ja sitoutuminen huippulaatuun. Tuotteemme valmistetaan Helsingin Sörnäisissä tuoreista raaka-aineista sesonkeja hyödyntäen. Valikoimaan kuuluvat niin juureen leivotut leivät kuin makeat leipomo- ja konditoriatuotteet – kahvia unohtamatta.

Myymäläpäällikkönä toimit tulosvastuullisena esihenkilönä omassa myymälässäsi. Johdat tiimiä hyvällä esimerkillä ja vastaat myymälän toiminnasta ja ylläpidosta. Toimit osana tiimiäsi aurinkoisena asiakaspalvelijana ja olet tärkeänä osana positiivisen asiakaskokemuksen muodostamisessa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tilauksien tekeminen, työvuorosuunnittelu, kassatyöskentely, tuotteiden esille laitto sekä myymälän siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen. 

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään heinäkuun lopussa. 

Miksi Fazer?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden henkilökohtaiseen palkitsemiseen sekä Fazer-edut. Tunnetuimmat merkit ja pitkä historiamme takaavat tekemisen laadun.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esihenkilön työstä tai muista vastuutehtävistä ja MS Office -ohjelmien käyttö sujuu sinulta. Omaat aurinkoisen asiakaspalveluasenteen sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Itsenäinen työskentely sekä  oma-aloitteisuus eivät tuota sinulle ongelmia. Palvelet asiakkaita mielellään myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaamisen ja baristataidot katsomme eduksi.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Kiinnostuitko? Hae mukaan ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.6.2021 mennessä. Luemme saapuneita hakemuksia ja kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana, joten älä siis aikaile, vaan hae meille mahdollisimman pian!

Mikäli sinulla on kysyttävää avoimiin tehtäviin tai rekrytointiin liittyen, voit olla puhelimitse yhteydessä aluepäällikkö Milla Koposeen, p. 040 718 6631, maanantaina 14.6. klo 8-10.

 

Myymäläpäällikkö

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus