Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myymäläpäällikkö K-Citymarket Rovaniemi

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ, K-CITYMARKET ROVANIEMI

Tarjolla hieno työtilaisuus loistavalla sijainnilla: haemme vakituiseen työsuhteeseen myymäläpäällikköä uudistuvaan Rovaniemen K-Citymarkettiimme.

Myymäläpäällikkönä pääset tekemään kauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä osana menestyvää ja vakavaraista K-ryhmää. Toimit käyttötavarahenkilöstön päälliköiden esimiehenä, sinulla on kokonaisvastuu tavaratalosi asiakastyytyväisyydestä, myynnistä ja tuloksesta. Esimiehenä olet vastuussa talon henkilöstöasioista, työtyytyväisyydestä ja -hyvinvoinnista sekä henkilöstösi osaamisen kehittämisestä. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakas –ja työntekijäkokemus. Esimiehenäsi tehtävässä toimii Pohjois-Suomen aluejohtaja ja tukenasi koko Pohjois-Suomen tavaratalopäällikötiimi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden erittäin kattavaan perehdytykseen. Pääset mukaan valtakunnalliseen tavaratalopäällikkövalmennukseemme, jossa saat laajat tiedot ja taidot tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen ja pääset verkostoitumaan kollegoidesi kanssa ympäri Suomen.

Odotamme sinulta
- muutaman vuoden kokemusta esimiestyöstä
- kaupan alan kokemusta ja/tai koulutusta
- vahvaa myynti- ja tulosnälkää, aitoa asiakaspalveluasennetta sekä halua luoda ylivertainen asiakaskokemus
- positiivista, oma-aloitteista ja energistä työotetta
- vahvaa tahtoa itsesi ja organisaation tavoitteelliseen kehittämiseen
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa ja inspiroida muita
- käytännönläheistä työotetta
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset toimimaan menestyvässä maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä, jossa sinulle on tarjolla monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme sinulle
- monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista esimiestehtävää
- mahdollisuutta kouluttautua tehtävään tavaratalopäällikkövalmennuksen kautta
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- organisaatiomme laajan tuen
- monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut
- hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen monipuolisessa K-ryhmässä

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa; meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Sari Mommo, puh 0505734412 .
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.11.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Käy myös kurkkaamassa, Marin ajatukset työstään tavaratalopäällikkönä
https://www.youtube.com/watch?v=xMbNZQjqTf0

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

 

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myymäläpäällikkö K-Citymarket Rovaniemi

Lappi
Rovaniemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti