Skip to main content

Myymäläpäällikkö/liikevastaava

Oletko myyntihenkinen ja positiivinen? Löytyykö sinulta intohimoa kehittää myymälää, liiketoimintaa ja valmentaa omaa henkilöstöä menestymään?  Oletko koskaan miettinyt toimivasi alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla rakentamassa Pohjoismaiden johtavaa optisen vähittäiskaupan ketjua yhdessä muun huipputiimin kanssa?

Haemme nyt Espoon Iso Omenan  kauppakeskuksessa sijaitsevaan avaraan, vilkkaaseen ja uudistettuun Synsam -optikkoliikkeeseen MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ/LIIKEVASTAAVAA ottamaan kokonaisvastuu liikkeen myynnistä, tiimistä ja operatiivisesta toiminnasta.

Liikevastaavan roolissa tulet kehittämään myymälää Synsamin konseptin mukaisesti, saat ainutlaatuiseen Lifestyle-sopimusmyyntiimme lentoa, coachaat tiimiäsi hyödyntämään vahvuuksiaan ja toimit asiakaspalvelussa oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Toivomme, että tuot mukanasi kokemusta vastuullisista esihenkilön tehtävistä ja olet toiminut kaupan alalla. Optisen alan tuntemus on plussaa mutta ei ole välttämättömyys.

Haluamme Synsamilla antaa asiakkaillemme aina loistavaa, korkealaatuista palvelua. Siksi toivomme, että työskentelet myyntihenkisesti ja motivoidut haasteellisista sekä monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Ohjaat, tuet ja kannustat tiimiäsi heidän suorana esihenkilönään ja edistät liikkeen myyntiä ja markkinointia yhdessä ketjun myynti- ja markkinointijohdon kanssa. Pidät kunnia-asianasi sitä, että liikkeen myynti, henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Ennen kaikkea tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on palava halu ammattitaitoiseen, asiantuntevaan sekä laadukkaaseen liikevastaavan tehtävään.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden päästä vahvasti mukaan liikkeen kehittämiseen yhdessä osaavan ja innostuneen tiimin kanssa, sekä valtakunnallisen ketjun mahdollisuudet ja tuen työhösi.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, eteenpäin menevän, innovatiivisen ketjun koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä huipputiimin, jolla on osaamista ja tekemisen meininkiä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2021 osoitteeseen rekry@synsam.fi  Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa aluejohtaja Marita Vähäsalo, puh +358 505397205, marita.vahasalo@synsam.fi.

Toimi nopeasti, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.

Katso myös www.synsam.fi

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa 2000 ammattilaista ja sen liikevaihto on SEK 3,4 miljardia (2018). Ketjuun kuuluu n. 450 optikkoliikettä, joista 33 on Suomessa. 

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille ja kukkaroille. Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa korkealla laadulla. Tarjoamme korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita. Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

Myymäläpäällikkö/liikevastaava

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Synsam Group Finland Oy
Espoo
Synsam Group Finland Oy
Helsinki
Synsam Group Finland Oy
Asikkala
Synsam Group Finland Oy
Helsinki