Skip to main content

Myymäläpäällikkö / Liikevastaava

Oletko myyntihenkinen ja positiivinen? Löytyykö sinulta intohimoa kehittää myymälää, liiketoimintaa ja valmentaa omaa henkilöstöä menestymään?  Oletko koskaan miettinyt toimivasi alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla rakentamassa Pohjoismaiden johtavaa optisen vähittäiskaupan ketjua yhdessä muun huipputiimin kanssa?

Haemme nyt Espoon kauppakeskus Sellon uuden, näyttävän Synsam- liikkeen osaavaan, iloiseen huipputiimiin MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ/LIIKEVASTAAVAA ottamaan kokonaisvastuu liikkeen myynnistä, tiimistä ja operatiivisesta toiminnasta.

Liikevastaavan roolissa tulet kehittämään myymälää Synsamin konseptin mukaisesti, saat ainutlaatuiseen Lifestyle-sopimusmyyntiimme lentoa, coachaat tiimiäsi hyödyntämään vahvuuksiaan ja toimit asiakaspalvelussa oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Toivomme, että tuot mukanasi kokemusta vastuullisista esihenkilön tehtävistä ja olet toiminut kaupan alalla. Optisen alan tuntemus on plussaa mutta ei ole välttämättömyys.

Haluamme Synsamilla antaa asiakkaillemme aina loistavaa, korkealaatuista palvelua. Siksi toivomme, että työskentelet myyntihenkisesti ja motivoidut haasteellisista sekä monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Ohjaat, tuet ja kannustat tiimiäsi heidän suorana esihenkilönään ja edistät liikkeen myyntiä ja markkinointia yhdessä ketjun myynti- ja markkinointijohdon kanssa. Pidät kunnia-asianasi sitä, että liikkeen myynti, henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Ennen kaikkea tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on palava halu ammattitaitoiseen, asiantuntevaan sekä laadukkaaseen liikevastaavan tehtävään.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työ alkaa sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden päästä vahvasti mukaan liikkeen kehittämiseen yhdessä osaavan ja innostuneen tiimin kanssa, sekä valtakunnallisen ketjun mahdollisuudet ja tuen työhösi.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, eteenpäin menevän, innovatiivisen ketjun koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä huipputiimin, jolla on osaamista ja tekemisen meininkiä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.1.2022 osoitteeseen rekry@synsam.fi  Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa aluejohtaja Marita Vähäsalo, puh +358 505937205, marita.vahasalo@synsam.fi.

Toimi nopeasti, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Myymäläpäällikkö / Liikevastaava

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja