Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myymäläsiivooja

Etsimme MYYMÄLÄSIIVOOJIA asiakkaallemme Kuopioon!

Työtehtäviisi kuuluu myymäläsiivoukset ja työkohteina ovat mm. useammat S-Marketit ja ABC Pitkälahti. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta myymäläsiivouksista, sillä työ edellyttää kykyä itsenäiseen työhön. Kaikki tekijät perehdytetään työtehtäviin.

Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti. Työajat ovat aamupainotteisia, mutta myös iltavuorot ovat mahdollisia. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Etsimme sitoutuneita tekijöitä pitkäaikaiseen työhön.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Meitä Sihtiläisiä löytyy Kuopiosta jo melekonen määrä. Toivotamme sinut tervetulleeksi porukkaamme, jossa työskentelee tällä hetkellä rakennusmiehiä, sähköasentajia, LVI-asentajia ja suuri määrä muita ammattilaisia. Laita meidät töihin, niin me etsimme sinulle toiveidesi mukaisia urapolkuja.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet paikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi