Skip to main content

Myymälätyöntekijä (keikkatyöntekijä), K-Citymarket

Hei sinä kaupan alan osaaja!

Haemme K-ryhmän asiakkaallemme Pilkon K-Citymarkettiin MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ monipuoliseen kaupan työhön. Työtehtäviin kuuluu osastotyöskentelyä sekä verkkokaupan tilausten keräilyä ja käsittelyä.

Toivomme sinulta ryhtiä, tahtia ja puhtia sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Toimit työssäsi asiakaskaupan käyntikorttina ja odotamme sinulta iloista palveluasennetta ja paineensietokykyä. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle, mutta myös kokeneelle konkarille, joka pystyy työskentelemään kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Haemme nyt työntekijöitä etenkin alkuvuodelle, mutta töitä on mahdollista jatkaa senkin jälkeen. Työtä tehdään pääosin aamuvuorossa (klo 6-13), keskimäärin noin 7 tuntia päivässä. Tunnit sovitaan keikkakohtaisesti Go On Joensuun kanssa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä alueen parhaassa ruokakaupassa 
  • Go Onin kattavat henkilöstöedut 
  • Työvuorotarjoukset kätevästi tekstiviestillä tai mobiilisovelluksen kautta 
  • Mahdollisuuden lisätunteihin alueen muissa K-ruokakaupoissa

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ruokakaupassa työskentelystä, tuotetuntemuksen sekä mahdollisuuden työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Palkkauksessa sovellamme kaupan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Enni Nykänen, p. 045 1048711 (ma-pe klo 9-16), [email protected], sekä Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen, p. 050 377 9905, [email protected].

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myymälätyöntekijä (keikkatyöntekijä), K-Citymarket

Joensuu
80710 Kontiolahti
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti