Skip to main content

Myymälätyöntekijä / Lukkoseppä

Myymälätyöntekijä / Lukkoseppä

Etsimme asiakkaallemme myymälähoitajaa / lukkoseppää Kokkolaan kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tästä itsellesi uusi ammatti!

Etsimämme työntekijä on ulospäin suuntautunut, uudesta innostuva, reipas ja asioista selvää ottava henkilö. Kärsivällisyys on myös hyve, sillä perehdytys on pitkä ja tuotteita paljon. Opittavaa siis riittää. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja perehdytyksen alussa kuljet todennäköisesti asennustyöntekijöiden mukana oppimassa tuotteista ja asennustavoista. Myymälässä isossa roolissa on asiakaspalvelu sekä tuotteiden valmistaminen.

Tietotaidon kehittyessä vastuusi myös kasvaa eli paikoillaan ei tarvitse polkea. Tämä työ ei viikonloppujasi kuluta sillä työt tehdään arkisin klo 08:00-16:00. Palkkaus neuvoteltavissa.

Hae heti sillä työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy: 31.1.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Myymälätyöntekijä / Lukkoseppä

Bolt.Works Oy
Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Kokkola
Bolt.Works Oy
Kannus
Bolt.Works Oy
Kajaani
Bolt.Works Oy
Muurame