Skip to main content

Myynnillinen asiakaspalvelija DNA:lle, Hämeenlinna

Sytytkö myynnillisestä tekemisestä, jossa pääset työskentelemään monikanavaisesti nykyisten asiakkaiden kanssa? Onko ylivertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen sinun juttusi? Nautitko haasteista ja ongelmanratkaisusta? Mahtavaa, sillä juuri tätä kaikkea on työ DNA:n asiakaspalvelussa!

Itse työssä vastaat DNA:n kuluttaja-asiakaspalvelusta niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä. Työssäsi pyrit helpottamaan asiakkaiden arkea ratkaisemalla heidän pulmiaan liittyen esimerkiksi laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Asiakaspalvelun ohessa kartoitat myynnillisesti asiakkaan tarpeet kokonaisuutena ja löydät jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivat palvelut ja tuotteet. Uusasiakashankinta ei kuulu tehtävään.

Sinun ei tarvitse olla valmis operaattorialan moniosaaja. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä sellaiseksi. Matkalla alan ammattilaiseksi sinua tukevat niin koulutustiimi, työkaverit kuin oma esimiehesikin. Paineensietokykysi joutuu kuitenkin koetukselle, sillä työ on itsenäistä ja tavoitteellista. Pääset kehittämään niin ongelmanratkaisutaitojasi, paineensietokykyäsi kuin asiakaspalvelu- ja myyntitaitojasi.

Arvostamme:

• aiempaa myynti- ja asiakaspalvelukokemusta

• tavoitteellisuutta ja itseohjautuvuutta

• halua oppia ja kehittää itseään

• reipasta, työtä pelkäämätöntä asennetta

• kykyä sopeutua nopeasti muuttuvaan työympäristöön

• hyviä IT-taitoja

• englannin sekä ruotsin kielen taitoa

DNA:n kannustavassa ja avoimessa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia sekä osaamista ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Lue lisää tästä.

Millaista työskentely DNA:n asiakaspalvelussa sitten on? Katso työntekijöidemme ajatuksia DNA:sta työpaikkana:

Tiimi, työnkuva, työpaikka -https://www.youtube.com/watch?v=qGqAc1U42e0

Toimitilat, työkaverit ja tuki -https://www.youtube.com/watch?v=sn7KMlVV1Js

Urakehitys, etätyöt ja joustot -https://www.youtube.com/watch?v=IvyipqbnEA0

Töitä tehdään 37,5h/vko, pääasiassa arkisin klo 7.45 – 18.30 välillä. Varauduthan myös 21.15 kestäviin vuoroihin, joita on silloin tällöin. Lauantaivuorot sijoittuvat klo 8.45 – 16.45 väliselle ajalle. Tällä hetkellä tehtävä tehdään mahdollisuuksien mukaan etänä. Paluu osittaiseen toimistoarkeen tapahtuu tilanteen niin salliessa.

Työstä maksetaan kk-palkka + provisiot (ICT TES). Vaikutat siis omalla työpanoksellasi siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu.

Älä enää mieti, vaan jätä hakemus! Haemme uusia työntekijöitä syyskuussa alkavaan koulutukseen. Kysymyksiin vastaa Baronan yhteyshenkilö Teemu Pajari numerosta +358 50 313 9346.

Haluatko entistä paremmat asemat työnhakuun? Käy läpi Barona Akatemian ilmaiset verkkovalmennukset, niin tiedät, mitä asiakaspalvelutyössä vaaditaan. Voit myös todistaa tietosi suorittamalla Asiakaspalvelun Ammattilainen -sertifikaatin. Tutustu: www.barona-akatemia.fi

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0503139346

DNA Oyj

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myynnillinen asiakaspalvelija DNA:lle, Hämeenlinna

DNA Oyj
Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Gigantti Contact Center
Helsinki
Elisa Oyj
Hämeenlinna
DNA Puhelinpalvelukeskus
Joensuu
DNA Kauppa Oy
Rovaniemi