Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myynnin ammattilainen - liity Myyntiliigaan

Myyntiliiga aloitti toimintansa tammikuussa 2020. Se on Go On Helsingin oma työnhakukanava myynnin ammattilaisille. Voit jättää meille CV:si luottamuksella ja tarjoamme sinulle avoimia työmahdollisuuksia kiinnostuksesi mukaisesti. Vuoden 2020 aikana työllistimme kymmeniä myynnin ammattilaisia Myyntiliigan kautta erilaisiin myynnin positioihin asiakasyrityksiimme ja jatkamme tällä tiellä tänäkin vuonna.

Etsitkö uusia tuulia työmarkkinoilla? Saako myynnin tekeminen sinut syttymään? Mahtavaa!

Etsimme nyt

MYYNNIN AMMATTILAISIA

erilaisiin b2b-myynnin toimeksiantoihin asiakasyrityksillemme. Toimeksiantomme ovat pääsääntöisesti suorarekrytointeja asiakkaan omaan organisaatioon, eli tarjoamme tätä kautta yleensä pitkiä työsuhteita. Halutessasi toki huomioimme sinut myös lyhyissäkin toimeksiannoissa!

Voit olla kokenut myynnin konkari tai myyntiurasi alkutaipaleella, tärkeintä on, että etsit uusia uratuulia b2b-myynnin parista ja sinulla on aitoa intohimoa sekä paloa myyntityöhön ja työtäpelkäämätön asenne.

Olemme alkuvuonna kehittäneet Myyntiliigaa, jotta pystyisimme aidosti palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. Kun laitat tietosi meille CV:n kera alla olevasta linkistä, tarkastamme hakemuksesi ja soitamme sinulle, mikäli löydämme profiilistasi Myyntiliiga-ainesta. Tämä tarkoittaa siis soveltuvaa taustaa b2b-myynnin työmahdollisuuksia silmällä pitäen.

Olemme järjestäneet Myyntiliigan jäsenille myös erilaisia tapahtumia ja valmennuksia, esimerkiksi kesällä 2020 järjestimme erittäin hyvän vastaanoton saaneen etämyynnin valmennuksen videon välityksellä. Halutessa ja tarvittaessa myös sparraamme Myyntiliigalaisia urakehityksen osalta tai työhaun saralla, luottamuksellisesti. Myyntiliigan taustajoukoissa toimivat myynnin ja rekrytoinnin ammattilaiset, Go On Helsingin yrittäjä ja myynnin valmentaja Petteri Hakala sekä asiakkuuspäällikkö Kimmo Hanhisuanto.

Miltä kuulostaa? Hyvältä? Niin meistäkin. Älä turhaan odottele, vaan ilmianna itsesi liittymällä Myyntiliigaan. Lisätietoja tarvittaessa antaa Kimmo Hanhisuanto arkisin klo 9-16 välillä p. 050 330 0389. Odotamme hakemustasi ja kun soveltuva toimeksianto tulee pöydällemme, olemme sinuun yhteydessä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Myynnin ammattilainen - liity Myyntiliigaan

Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus