Skip to main content

Myynnin assistentti, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii talvisesonkiin 2022-2023 MYYNNIN ASSISTENTTEJÄ.

Myynnin assistenttina työssä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, varausten teko sekä lisäpalveluiden ja lippujen myynti. Varausjärjestelmänä on käytössä Travius. Työpisteesi voi vaihdella Lehtojärven ja Napapiirin toimipisteiden välillä, joten oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etusi. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti. Tarvittaessa vuoroja saattaa olla myös vastaanoton työtehtävissä.

Työt alkavat 1.9. tai 1.10. ja kestävät joko 15.3. tai 1.4.saakka. Vuoroja on arkena ja viikonloppuna aamu- ja iltavuoroissa. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myynnin assistentti, Arctic Snow Hotel

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti