Skip to main content

Myynnin- ja markkinoinnin osaaja

Eikö olisi kiva herätä aamulla sillä asenteella, että töihin meno ei tunnu pakolliselta ja puuduttavalta velvoitteelta?

Meillä pääset oikealla asenteella ja kovalla työllä tienaamaan itsellesi kesäksi reilun tilin hyvällä liksalla. 

Olemme moderni myynnin ja asiakaspalvelun edelläkävijä suomalaisessa yrityskentässä. Toimimme eettisesti, mutta tuloshakuisesti nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki tämä tähtää samaan päämäärään - luomme tuloksia sekä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, että työntekijöillemme!

Panostamme ennen kaikkea koulutukseen sekä työilmapiiriin ja järjestämme työntekijöillemme viikoittain kilpailuja.  Etsimme motivoituneita myynnin- ja markkinoinin osaajia jotka haluavat tienata pikkusummia enemmän.

Koulutus tarjotaan paikan päällä kädestä pitäen, jokainen työntekijä kohdataan meillä yksilönä. Pidämme tärkeänä että työntekijöitä ei heitetä liukuhihnamaisesti soittelemaan osaamattomana asiakkaille. 

Koulutuksesta on hyötyä niin myynnin ja markkinoinnin parissa sekä saatu kokemus sekä koulutus näyttää myös hyvältä CV:ssä tulevaisuuden työnhaussa sekä päivittäisessä arjessa!

Yrityksenä ymmärrämme työntekijöiden hyvinvoinnin tärkeyden ja työnantajana haluamme että työntekijämme HALUAVAT olla meillä töissä. Työhyvinvointi lisää myyntiä, ja tähän me haluamme panostaa jatkossakin lisää. 

Pääset mukaan mutkattomaan porukkaan joka hoitaa työt aina ammattitaidolla, mutta rennolla otteella. Työskentely tapahtuu siistissä konttorissa Turun keskustassa ja asiakkaihin olet yhteydessä puhelimitse. Tarkoin valitut tuotteemme takaavat, ettei työ tunnu puurolta ja ne ovat myös asiakkaiden keskuudessa suuren kysynnän kohteita. 

Sinulta odotamme reipasta asennetta työntekoon, sujuvaa suomenkielen taitoa ja hyviä vuorovaikutus taitoja. 

Laita meille hakemus: duunirekry@gmail.com ja olemme yhteydessä heti seuraavana arkipäivänä. 

Toivottavasti juuri sinä olet etsimämme henkilö!

Myynnin- ja markkinoinnin osaaja

Tampere
Turku
Helsinki
Vantaa
Joensuu
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja