Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myynnin johdon assistentti

Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen MYYNNIN JOHDON ASSISTENTTIA.

Asiakkaamme on merkittävä vähittäiskaupan alalla toimiva yritys, jonka tärkeimpinä tuotteina ovat erilaiset tekstiilit, sekä työvarusteet. Uuden myymälän avauduttua yritys tarvitsee nyt tehokkaaseen joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä myynnin johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. 

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset myynnin johdon avustavat tehtävät kuten yritysasiakkaiden palvelu, laskutus, sekä tuotepalautusten hoitaminen. Olet olennainen osa myyntitiimiä ja työpäiviesi kulku vaihtelee. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Olethan oma-aloitteinen, tehokas ja pystyt paineenkin alla luomaan onnistuneen asiakaskokemuksen.

Tarjoamme Sinulle:

  • Pitkäaikaisen/vakituisen työsuhteen
  • Monipuoliset työtehtävät
  • Säännöllisen arkityön 

Mikäli etsit uusia haasteita Oulun seudulta, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824, sekä HR-koordinaattorit Aino Maaninka +358 40 054 8811 ja Aija-Riina Loukkola +358 400 580 352. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti