Skip to main content

Myynnin suunnittelija

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.com

 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

 

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 400 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

 

Haemme nyt Metsä Fibrelle

 

MYYNNIN SUUNNITTELIJAA

 

määräaikaiseen työsuhteeseen myynnin palvelutoimintoon.

 

Millainen työ sinua odottaa?

 

Myynnin suunnittelijana tehtäviisi kuuluu:

  • Tukea myynnin suunnittelua
  • Päivittää operatiivisia myyntisuunnitelmia ja tukea toteutusta
  • Käsitellä ja tuottaa myynnin ja toimitusketjun dataa päätöksenteon tueksi
  • Tuottaa raportteja ja selvityspyyntöjä sekä myynnille että toimitusketjulle

Myynnin suunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä myyntitiimin ja toimitusketjun kanssa. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi, olla mukana saha- ja selluteollisuuden kehityksen kärjessä ja kehittyä yhdessä muun organisaation kanssa arvostetussa suomalaisessa metsäteollisuuskonsernissa. Työpisteesi sijaitsee Raumalla tai jollakin muulla Metsä Fibren Suomen toimipisteistä. Raportoit tehtävässäsi myynnin palvelutoiminnoista vastaavalle johtajalle.

 

Millaista osaamista etsimme?

 

Sinulla on hyvät valmiudet omaksua uutta. Olet järjestelmällinen, joustava ja tavoitteellinen vastuunkantaja ja sinulla on vahva tahto onnistua. Pystyt toimimaan nopeissa ja muuttuvissa aikatauluissa ja hoitamaan asioita huolellisesti. Pidät asiat hallinnassa, vaikka meneillään on useita asioita samanaikaisesti. Osaat myös viestiä näkemyksesi selkeästi ja löytää aktiivisesti yhteisiä ratkaisuja. Hallitset MS-Office ohjelmistot, erityisesti Excelin käytön.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai amk-tason koulutusta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Aikaisempi kokemus sahateollisuudesta ja/tai myynnin suunnittelijan tehtävästä katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

 

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

 

Haluatko kuulla lisää, soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi VP, Sales Services Tom Nickull, p. 050 389 3458 tai tom.nickull@metsagroup.com, jonka tavoitat parhaiten 24.05.2022 klo 12-15 ja 31.05.2022 klo 13-16.

Miten prosessi etenee?

 

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 03.06.2022 saakka. Menestystä hakuun!

Myynnin suunnittelija

Rauma
Lappeenranta
35800 Mänttä-Vilppula
29900 Merikarvia
Hämeenlinna
Kemi
Äänekoski
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus